Stephan Andersen misser ligalandsholdstur

Brøndby-målmand Stephan Andersen fotograferet i efterårets sidste SAS-ligakamp i Silkeborg.
Foto: Anders Brohus/POLFOTO/arkiv

Stephan Andersen misser ligalandsholdstur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby-målmand Stephan Andersen melder fra til ligalandsholdets tur til Thailand på grund af en skulderskade. Han afløses af AGF's Steffen Rasmussen.

Når ligalandsholdet i fodbold i midten af januar drager til Thailand, bliver det uden Brøndby-målmand Stephan Andersen, som melder fra på grund af en skulderskade. Han afløses af AGF's Steffen Rasmussen, oplyser Dansk Boldspil-Union (DBU).

Stephans Andersens skulderskade holdt ham også ude af A-landsholdets to venskabskampe i november mod Sydkorea og USA. Brøndby-profilen skal nu gennemgå en operation for at få styr på skulderen.

- Jeg kunne godt spille i efteråret, men var generet af smerter i skulderen. Jeg håbede selvfølgelig, at det ville blive bedre med den ro, jeg har haft i vinterpausen. Det gjorde det ikke, og når det nu skal være, er jeg glad for, at der kan gøres noget ved det, så jeg nu slipper helt af med generne, siger Stephan Andersen til Brøndbys hjemmeside, hvor klublæge, Eilif Larsen, udtaler, at der først efter operationen kan siges noget om, hvor længe målmandens pause bliver.

Steffen Rasmussen bliver med udtagelsen den tredje AGF-spiller i truppen til Thailand. Jakob Poulsen og Michael Lumb er de to andre fra Århus-klubben.

Ligalandsholdet flyver af sted mod Thailand den 11. januar for at deltage i Kings Cup, hvor også Polen, Singapore, der erstatter Nordkorea, samt værtsnationen er med.

Landstræner Morten Olsen og co. er tilbage i Danmark igen den 25. januar.

Stephan Andersen misser ligalandsholdstur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce