Stephan A. lufter tanker om nyt klubskifte


Stephan A. lufter tanker om nyt klubskifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsholdsmålmand Stephan Andersen savner spilletid i sin klub. Derfor overvejer han igen et klubskifte.

Fodboldlandsholdets målmand Stephan Andersen har for nylig haft et møde med sin træner Pepe Mel. Andersen spiller for tiden kun kampe i Europa League, mens klubbens andenmålmand Guillermo Sara spiller kampene i ligaen.

Stephan Andersen føler, at han var blevet stillet mere i udsigt. Derfor tog han et møde med træneren. Især fordi han gerne vil bevare sin plads som landstræner Morten Olsens førstevalg. Det skriver Ekstra Bladet onsdag.

- Hvis situationen er uændret, når vi kommer tættere på næste transfervindue, må vi tage det op med klubben, for jeg har også landsholdet at tænke på. Jeg vil meget gerne beholde min plads her, siger målmanden til avisen.

- På den lange bane er det selvfølgelig uholdbart, og derfor skal det ændres hurtigst muligt, fortsætter han.

Mødet førte ikke det store med sig. Stephan Andersen siger til avisen, at han ikke fik nogen egentlig forklaring ud over, at træneren er glad for ham.

Stephan Andersen skiftede i sommer fra Evian i Frankrig til Betis i Sevilla, og det ville ærgre ham, hvis det skulle være nødvendigt med endnu et klubskifte.

- Jeg er pisseglad for at være der. Det er en rigtig god og stor klub med gode fans og et godt stadion. Familien er faldet godt til, og vi har fundet en god skole til vores datter. Sevilla er bare en skøn by. Der mangler bare det sidste, siger han.

Stephan A. lufter tanker om nyt klubskifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce