OB-keeper Sten Grytebusts kone skulle have født i lørdags. Nordmanden bliver hjemme i Odense, indtil hun føder.

FODBOLD: OB's målmand Sten Grytebust bliver i Odense, når den øvrige OB-trup fredag morgen kl. 7.30 kører fra Ådalen med kurs mod Københavns Lufthavn og senere San Pedro del Pinatar i den spanske Murcia-region.

Men frygt ikke. Der er i dette tilfælde ikke tale om, at nordmanden er ved at skrive kontrakt med Brøndby eller udenlandske interessenter sådan lige inden transfervinduet lukker den 31. januar.

Sten Grytebusts kone var sat til at føde i lørdags, men er nu snart gået en lille uge over tiden, så træner Kent Nielsen har givet OB-profilen mulighed for at blive hjemme, indtil fødslen er overstået.

Håbet er naturligvis, at Grytebust når at komme ned til onsdagens træningskamp mod norske Odd Grenland i La Manga. Den anden test på turen er mod svenske IFK Gøteborg lørdag den 3. februar.

Sten Grytebust stod i mål hele anden halvleg af torsdagens træningskamp mod Vejle, der blev sendt hjem over Lillebæltsbroen med et nederlag på 4-0 på kunstgræsset i Ådalen.

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.