Stærk Eller fører Montreal til sejr


Stærk Eller fører Montreal til sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Eller fortsætter med at imponere i NHL. Med to point førte han Montreal til sejr over Philadelphia.

Lars Eller har fået en imponerende indledning på sæsonen i NHL.

Montreals blonde dansker førte natten til søndag klubben til sæsonens første sejr. Lars Eller scorede et mål og stod også for en målgivende aflevering, da Montreal hjemme i Bell Center foran 21.500 tilskuere vandt 4-1 over Philadelphia.

Eller bragte Montreal foran 2-0 kun 12 sekunder inde i tredje periode - hans tredje scoring i to kampe. Et minut før tid, var det også Lars Eller, som satte et angreb op, som førte til hjemmeholdets 4-1-scoring, der slog sejren fast.

Den 24-årige dansker svinger taktstokken i en kæde med de helt unge Alex Galchenyuk og Brendan Gallagher, som nu tilsammen har lavet 12 point i to kampe. Resten af Montreals hold har lavet syv point.

- Lige nu går det godt, pucken ruller vores vej en lille smule, siger Lars Eller til nhl.com.

- Der vil også komme tidspunkter i sæsonen, hvor det ikke går så godt. Lige nu har vi en opadgående tendens, og vi skal bare huske på, hvad det er, som gør os succesfulde. Hvis vi bare kæmper alle tre hele tiden, skal vi nok hjælpe holdet, fortsætter han.

Med i alt fem point i to kampe, er Lars Eller lige nu nummer tre på topscorerlisten i verdens bedste ishockeyliga. Danskeren har lavet et enkelt point færre end superstjernen Alexander Ovechkin, som fører.

I Vancouver kom Jannik Hansen også på måltavlen mod Edmonton. Han havde fået chancen i Vancouvers førstekæde sammen med de to svenske Sedin-tvillinger, og det kvitterede han for med sin scoring til 3-1 i slutningen af første periode.

Vancouver vandt kampen med 6-2.

Hjemme på Long Island tabte Frans Nielsen og Peter Regin 2-3 til Columbus efter straffeslagsafgørelse. Frans Nielsen havde en enkelt målgivende aflevering i kampen.

Danskeren misbrugte en chance få sekunder før tid, som kunne have givet New York Islanders sejren i ordinær tid. Frans Nielsen, som i øvrigt spillede sin NHL-kamp nummer 132 i træk for Islanders, misbrugte sit forsøg på straffe.

Heller ikke Mikkel Bødker havde succes natten til søndag. Hans Phoenix er i gang med fem udekampe i træk, og holdet tabte den første i Californien med 1-4 til San José Sharks.

Stærk Eller fører Montreal til sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce