Stabilitet er nøglen til guld


Stabilitet er nøglen til guld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Københavns Hjalte Bo Nørregaard pegede på stabiliteten som den afgørende faktor i kampen om DM-guldet efter 2-0 sejren over AC Horsens.

Hvis FC København spiller med samme stabilitet og kynisme som i 2-0 sejren over AC Horsens, er DM-guldet ikke langt væk for københavnerholdet. Det mener midtbanespiller Hjalte Bo Nørregaard.

- Stabiliteten og evnen til ikke at dumme sig kan meget vel blive afgørende for hvilket hold, der står med DM-guldet efter sæsonen, sagde Hjalte Bo Nørregaard, der også pegede på bredden som et kardinalpunkt frem mod de afgørende slag.

- Det er et meget tæt program. Det kan sagtens blive bredden, der bliver afgørende. Det er svært at sige noget om en fordel i den sammenhæng, sagde FCK's midtbane-ankermand, der var godt tilfreds med stabiliteten mod AC Horsens.

- Vi spillede en solid kamp. Det var tre dejlige point at få med hjem. Vi har det normalt svært i Horsens, men vi lod os ikke påvirke af Brøndby og OB's nederlag her på banen tidligere på året, sagde han.

Netop Brøndby og OB tørner sammen i morgen. Her er der ikke noget oplagt ønskeresultat for FCK-spilleren.

- Det er svært at komme med et drømmeresultat. Under alle omstændigheder vil vi lægge afstand til mindst et af holdene, sagde Hjalte Bo Nørregaard.

Stabilitet er nøglen til guld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce