Ståle vil lave europæisk hattrick


Ståle vil lave europæisk hattrick

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ståle Solbakken går efter endnu et stort resultat i europæisk fodbold med FC København. Det forklarede nordmanden efter 7-0-afklapsningen af Cliftonville.

Ståle Solbakken vil have FC København frem til gruppespillet i Uefa Cuppen. Og vejen ser i denne sæson en smule nemmere ud, end det var tilfældet sidste år, hvor københavnerne mødte franske Lens som sidste stopklods før gruppekampene. Alt tegner foreløbig til, at FCK denne gang er seedet helt frem til sidste runde før gruppespillet.

- Det er vigtigt, for det giver os alt andet lige mulighed for en bedre lodtrækning, sagde Ståle Solbakken oven på torsdagens historiske 7-0-sejr over nordirske Cliftonville.

- Det er kommet til os, fordi vi har arbejdet hårdt for det de sidste to år, sagde Solbakken, der dog først skal styre sit hold sikkert igennem anden kvalifikationsrunde.

Her kan FC København ved fredagens lodtrækning møde et par svære hold i nordmandens optik, da svenske Kalmar FF og norske Stabæk kan blive modstanderne.

- Vi risikerer at møde det aktuelle førerhold i Norge eller Sverige, så det kan blive en hård opgave for os, sagde FCK-træneren, der ikke lægger skjul på, at han gerne ser FC København præstere et stort europæisk resultat i år.

- For to år siden kom klubben for første gang i gruppespillet i Champions League. Sidste år kom vi så i gruppespillet i Uefa Cuppen, hvilket klubben heller aldrig havde prøvet. Det må gerne blive til et hattrick i år, sagde nordmanden.

Ståle vil lave europæisk hattrick

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce