Ståle: Svært at erstatte Grønkjær i Europa


Ståle: Svært at erstatte Grønkjær i Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC København får problemer med at finde en erstatning for Jesper Grønkjær i Europa, mener Ståle Solbakken.

Jesper Grønkjær har flere gange gjort en forskel for FC København i Europa.

Ifølge FCK's afgående træner Ståle Solbakken er det også primært i europæiske kampe, at klubben i fremtiden kommer til at savne Grønkjær.

- Det bliver svært for FCK at erstatte ham i Europa. Jeg er ikke så bange for kampene i Superligaen, siger Ståle Solbakken.

FCK-træneren har de senere år på grund af skader sørget for at skåne den hurtige kantspiller i den hjemlige turnering, så han kunne være klar til at sikre holdet succes i blandt andet Champions League.

- Jeg tror kun, at han spillede fire ud af 19 superligakampe fra start før jul, så jeg er ikke så bange for, at hans karrierestop går ud over Superligaen.

- Men han er umulig at erstatte i de europæiske kampe, når det brænder på, siger Ståle Solbakken, der hentede Jesper Grønkjær i 2006 i Stuttgart for at sikre klubben succes i Europa.

- Hans største bidrag i FCK har været i Europa. Jeg har brugt Jesper i en lidt friere rolle i de europæiske kampe end i Superligaen. Det gjorde, at han var lidt mere udhvilet, når han fik bolden. Han har gjort det godt, siger Solbakken.

Nordmanden remser nogle af de ting op, som Jesper Grønkjær har bidraget med på højeste internationale niveau.

- Han er undervurderet i hovedspillet. Han har en fantastisk fysik. Masser af gennembrudskraft og gode indlæg. Og så har han været en sikker straffesparkskytte på vigtige tidspunkter.

- Og så er det vigtigt, at vi husker ham for den, han var. Han var banens bedste mod dem, der skal spille Champions League-finale på lørdag. Han var banens bedste i Parken, siger Ståle Solbakken med henvisning til Barcelona.

FCK mødte i efteråret Barcelona ude og hjemme i Champions Leagues gruppespil og fik 1-1 i hjemmekampen i Parken. På lørdag møder det spanske storhold engelske Manchester United i finalen.

Ståle: Svært at erstatte Grønkjær i Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce