FC Fyn tilbyder nu sine fans at tage med bus til Brøndby for at se klubben forsøge at matche drengene fra Vestegnen. Det koster 100 kroner og prisen inkluderer busbillet tur/retur og siddeplads til pokalkampen den 28. september.

Så er det dyrere at købe time-out-kort på DHF's kontor i Nyborg. Det koster ifølge en meddelelse 104 kroner for to kort med holdere. Til gengæld kan de bruges hele sæsonen. Et kort koster 30 kroner, og så er der et gebyr på 25 kroner. Hvis 104 kroner sprænger klubbudgetterne, kan man overveje helt at lade være med at tage time-out ....

Peter Bonde, landsholdets assistenttræner, er blandt de foredragsholdere, der den 23. november kommer til Odense Congress Center til "Store Dommerdag" for alle fodbolddommere i hele landet. Dagen koster 150 kroner for hele arrangementet.

Vi iler med en service-meddelelse. Odense Skiklub er kommet til at nævne, at skigymnastikken på Risingskolen starter på mandag. Det er forkert. Det er først mandag den 29. september, at deltagerne skal ned i knæ og ud på imaginære løjper ....

FC Amager, som OB skal møde i pokalen den 28. september i Sundby Idrætspark, er åbenbart hårde nitter. I hvert fald brækkede Dennis Holmberg i sin ivrighed benet på Kenni Olsen fra AB forleden, da han kom for sent i tackling. Det gav gult/rødt. Kenni, der er bror til Danni Olsen i FC Midtjylland, brækkede lægbenet midt over.

Bent Petersen, der er formand for Forældreforeningen/Dalim IF's Venner, fejrer sit 35 års jubilæum med reception med buffet i klubhuset i Dalum lørdag den 4. oktober fra kl. 13 til 16.
  • Fyens Stiftstidende