Sportslørdag med stjerner, show og kampe

Sportslørdag er altid vebesøgt. Her ses en del af de besøgende under sidste års show i Odense Idrætshal, hvor selve kåringerne finder sted. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Sportslørdag med stjerner, show og kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 idrætsgrene er repræsenteret ved årets store arrangement i arenaerne i Odense Idrætspark. Sportslørdag ruller fra klokken 13.00-17.00, og blandt højdepunkterne er uddelingen af priserne til årets Sportsnavn, Årets Fund, vinderen af Publikumsprisen og Fynske Bank Kammeratskabsprisen. Og det hele er gratis.

Idræt: Når dørene åbnes klokken 13, venter der et overflødighedshorn af dimensioner på flere tusinde gæster, der vil gæste den så småt traditionsrige Sportslørdag i Odense Idrætspark.

Siden starten af 1950'erne har Fyens Stiftstidende kåret Årets Sportsnavn i det fynske, og det er fortsat en af hovedattraktionerne i arrangementet, hvor der også uddeles priser til Årets Fund og til Fynske Bank Kammeratskabsprisen. Det sker fra klokken 15.30 og frem mod slutningen af Sportslørdag, der kører fra klokken 13.00 til 17.00 - og det hele er garneret med både festlige, sportslige og underholdende indslag.

En lang række samarbejdspartnere står bag Sportslørdag - lige fra de fynske kommuner, Odenses sportsorganisation SIKO, Fynske Idrætsforbund, DGI, AV-Center, Bevæg Dig for Livet, Sport Event Fyn, Kulturregion Fyn og medierne TV2 Fyn, DR P4 Fyn og Fyens Stiftstidende - og sponsoren Fynske Bank.

Hele 25 idrætsgrene er repræsenteret ved de mange stande under det, som fra klokken 13.00 kan kaldes hele Fyns sportsfestival. Her kan gæsterne teste sig selve i de mange svære tekniske udfordringer, og både Odense Idrætshal, gymnastikhallen, Odense Isstadion og cykel- og atletikarenaen Thorvald Ellegaard Arena tages i brug.

Man kan eksempelvis afprøve sig selv i den svære curling-sport, og det samme gælder andre idrætsgrene - eller man kan "blot" opleve de mange spændende discipliner i opvisninger og kampe. Det gælder banecykling, powertumbling, basketball ved Svendborg Rabbits, OB bordtennis, Bristol Billard, flugtskydning, Marienlyst volleyball, Nyborg Kegleklub, BK Rollo & Vollsmose Boxing - og bordtennis for blinde, når BIK Fyn er ved bordet.

En række uddannelsesinstitutioner vil være repræsenteret, og alene i gymnastikhallen er der opvisning af Odense Gymnastikforening, Viking cheerleaders og kampsporten Kodokan Odense.

En særlig attraktion er den endnu unge Thorvald Ellegaard Arena, hvor olympiske medaljetagere ofte træner, og man kan opleve rytterne suse rundt i de svimlende stejle sving.

Blandt de mange indslag er en kamp i ishockey mellem OIK's kvinder og Aalborg. Den kamp spilles klokken 13 i Odense Isstadions hal 1.

Blandt de særlige indslag er et interview med fodboldlandsholdets målmandstræner Lars Høgh - der som bekendt vogtede OB's mål i mange hundrede kampe. Høgh vil fortælle om sin rolle og erfaringer i det vigtige job som coach for de rødhvides målmænd. Der sker i hal 1 i Odense Idrætshal klokken 15.00.

Der er program og oversigtskort ved indgangen i Odense Idrætshal, men man kan også blive guidet rundt i Odense idrætspark-arenaernes ved at downloade app'en Odense Rundt.

Og igen - det hele er gratis.

Den endnu unge Thorvald Ellegaard Arena er altid et besøg værd. Her ses en af opvisningerne i sidste års Sportslørdag. Foto: Jjens Wognsen
Den endnu unge Thorvald Ellegaard Arena er altid et besøg værd. Her ses en af opvisningerne i sidste års Sportslørdag. Foto: Jjens Wognsen

Sportslørdag med stjerner, show og kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce