Sport Fyn på plads: Guldjagten i ørkensandet

Dohas utrolige skyline, der stort vil ændre sig fra kampdag til kampdag, mens Sport Fyn er til VM de næste par uger.
Foto: Peter Jensen

Sport Fyn på plads: Guldjagten i ørkensandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sport Fyn er på plads i Qatar, og allerede nu kan man læse artikler om VM i herrehåndbold på mitfyn.dk og i Stiftstidende og Fyns Amts Avis fredag. Læs eksempelvis allerede nu et portræt af fredagens modstander Argentina på mitfyn.dk.

Sport Fyns mand er arriveret i Qatar og er ved at opsnuse de første historier, skrible dem og rapportere i video og tekst og alt godt fra havet til papiravisen og mitfyn.dk.

Kasper-Emil Tornfeldt Ørtved vil de næste par uger følge det danske landshold fra tætteste hold og i øvrigt reportere fra udviklingen i VM og hele hurlumhejet

Sport Fyns udsendte i ørkensandet og i storbyen er iført nypudset bærbar computer, videokamera og opgraderet mobiltelefon og alt moderne udstyr, så fuglene synger af begejstring.

Og leverancerne fra Qatar vil flyde i en lind strøm de næste par uger og forhåbentlig helt frem til og med finalen på søndag 14 dage.

På Banegårdspladsen i Odense vil Sport Fyns journalister bidrage med særlige vinkler, og redaktionens rutinerede håndboldkender Brian Lindholt vil hjemmefra give sit bud og forklaringerne på, hvorfor det gik, som det gik. De artikler kan læses på mitfyn.dk

Hver dag kan man læse siderne i Stiftstidende og Fyns Amts Avis med bidragene fra Qatar, og på mitfyn.dk følger sideløbende en lang række andre artikler, som udelukkende kan læses på denne særlige og eksklusive hjemmeside.

Danmark har aldrig vundet VM-guld, men har været i finalen flere gange.

Første gang var i 1967 i Sverige, og allerede nu kan man på mitfyn.dk læse om de fynboer, der var med i landsholdstruppen i de minderige dage i Sverige, hvor Danmark sensationelt slog de dengang så suveræne spillere fra Sovjetunionen.

Uffe Madsen fra Tarup og Bent Clausen fra Odense KFUM fik kampe i Sverige.

Sport Fyn mødte dem for fire år siden til interview i en sneramt Kongens Have, og vi har fremgravet den artikel, som blev produceret kort før Sport Fyn suste til Malmø og VM i 2011 - hvor det på samme vis blev til en sølmedalje.

Denne gang foregår guldjagten i ørkensandet i Qatar, hvor der sandt at sige er luksuriøse omgivelser og med et hjemmehold, der er sammensat af flere forskellige nationaliteter og måske kan overraske.

Følg guldjagten i Stiftstidende og Fyns Amts Avis og på mitfyn.dk.

Det eneste sikre er, at VM sjældent har været så usikkert at spå om.

Rammer Nicklas Landin topformen i målet, og kan Mikkel Hansen skyde Danmark til guldet?

LÆS mere fredag i Sport Fyn i Stiftstidende og Fyns Amts Avis - og følg løbende mitfyn.dk

Sport Fyn på plads: Guldjagten i ørkensandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce