Sport Fyn erfarer: Nicki Pedersen får wildcard til EM-serien

Nicki Pedersen ved et træningspas på Vojens Speedway Center. 10. august optræder den fynske kører samme sted i EM-serien. Arkivfoto: Ulrik Pedersen

Sport Fyn erfarer: Nicki Pedersen får wildcard til EM-serien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den fynske veteran og tredobbelte verdensmester kommer tilbage i international speedway med et wildcard til EM-serien, der bliver offentliggjort i starten af den kommende uge.

Speedway: Det er helt sikkert, at EM-serien 2019 i speedway får deltagelse af tre danske kørere - den forsvarende europamester, Leon Madsen, Mikkel Michelsen samt Michael Jepsen Jensen (efter kvalifikationsløb i Ungarn, lørdag).

Men Sport Fyn erfarer, at også en fjerde dansk kører vil træde ind på EM-seriens scene og køre de fire løb, som serien 2019 består af. Og det er ikke en hvilken som helst kører - det drejer sig nemlig om den tredobbelte fynske verdensmester, 42-årige Nicki Pedersen.

Efter Sport Fyns oplysninger vil det således i starten af næste uge blive offentliggjort, at Nicki Pedersen får et wildcard til serien.

Danske speedwayfans kan komme helt tæt på Nicki Pedersen og EM-serien, idet tredje afdeling køres på Vojens Speedway Center, 10. august, som Jacob Olsens første store arrangement i spidsen for sønderjyske center efter overtagelsen fra sin far, Ole Olsen, pr. 1. januar.

De tre øvrige afdelinger i EM-serien køres således: Güstrow, Tyskland (13. juli), Torun, Polen (27. juli) og Chorzow, Polen (28. september).

Nicki Pedersen har haft en god start på sæsonen i ligaerne - både i Polen og i Danmark for Holsted Tigers, der i denne uge vandt over Team Fjelsted i Holsted.

Lørdag blev der i ungarske Nagyhalasz kørt om yderligere fem pladser i EM-serien. Her slap altså Michael Jepsen Jensen gennem nåleøjet på en fjerdeplads med 13 point. Team Fjelsteds Anders Thomsen endte på en ærgerlig sjetteplads med 10 point men har chancen for et få af de fire permanente wildcard, der uddeles i den kommende uge - ud over det, Nicki Pedersen bliver tildelt.

Team Fjelsteds Peter Kildemand på en 11. plads i Ungarn med fire point og Bjarne Pedersen på en 16. plads med to point er sandsynligvis færdige i EM-kapløbet

For Jacob Olsen og hans stab bliver EM-løbet 10. august en slags set up-prøve på den afdeling af VM-grandprixserien, der køres på Vojens Speedway Center, lørdag den 7. september.

Sport Fyn erfarer: Nicki Pedersen får wildcard til EM-serien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce