Spillet om overlevelse fortsætter: Otterup håber på flere end 15 mål mod Ajax

Daniel Nielsen og Otterup HK har fået hjælp i kampen om at blive i næstbedste række. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Spillet om overlevelse fortsætter: Otterup håber på flere end 15 mål mod Ajax

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otterup HK skal forsøge at spille sig længere væk fra nedrykningsspillet, når de møder Ajax København i 1. division fredag. Cheftræner Daniel Nielsen kalder Ajax for et smalt hold med dygtige spillere og et godt forsvar.

Håndbold: Fredag tager herrerne fra Otterup HK til København for at møde Ajax i håndboldens 1. division. Holdet fra nordfyn har hidtil i sæsonen forsøgt at spille sig væk fra pladserne omkring nedrykning, og med en sejr over Stoholm i sidste uge, har Otterup fået et hul på fem point til de direkte nedrykningspladser. Og cheftræner Daniel Nielsen håber, at kampen mod Ajax København, som indtage en øjeblikkelig 5. plads i rækken, kan være med til at udbygge det hul.

- Det bliver spændende. Det er alle kampe i den her række. Men vi har spillet os i en position, hvor vi selv kan afgøre vores skæbne, og det håber vi naturligvis, at vi kan, siger han.

Men selv om Otterup selv kan afgøre det, så får holdet sandsynligvis lidt hjælp fra den 2. division, de prøver at undgå. Her har Mors-Thys andethold nemlig et stort forspring, og vinder de rækken, så bliver der en nedrykningsplads mindre i 1. division, da Mors-Thy ikke kan rykke op. Derfor er Otterup, som alt står lige nu fri af nedrykningsspillet på en 10. plads.

31 mål tilsammen

Da Otterup mødte Ajax København tidligere på sæsonen, endte det med en aldeles målfattig kamp. 15-16 endte det med københavnerne som vindere. Og Daniel Nielsen håber, at hans hold kan kyle kuglen i kassen lidt flere gange i andet forsøg mod et stærkt forsvar.

- De scorer ikke så meget, og det er et hold, som er lidt smalle i truppen, men med dygtige spillere i startopstillingen. Deres mål fordeler sig på seks spillere primært. Til gengæld lukker de ikke mange ind, og de har spillet en del lavtscorende kampe, siger han i sin analyse af fredagens modstander.

Kampen fløjtes i gang klokken 19:30 i Bavnehøj Arena i København.

Spillet om overlevelse fortsætter: Otterup håber på flere end 15 mål mod Ajax

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce