Spillerne på det danske fodboldlandshold vil have det skidt med se Morten Olsen bryde ud af sin kontrakt for at fortsætte som landstræner i Tyskland. Han er ifølge tyske medier topkandidat til at afløse Rudi Völler.

- Hvis det sker, vil jeg blive ked af det. Jeg har svært ved at se, at DBU skulle kunne finde en træner, der er mere egnet til jobbet, siger Niclas Jensen til Ritzau.

Også Thomas Helveg og Jon Dahl Tomasson giver udtryk for, at de meget gerne ser, at Morten Olsen bliver som landstræner.

Hovedpersonen selv, Morten Olsen, har været meget tilbageholdende med at kommentere den påståede tyske interesse, men han glæder sig over at høre udmeldingerne fra spillerne.

- Det er da dejligt at høre. Det viser, at vi har en god kemi på holdet mellem spillere, ledere og trænere. Rygterne fra Tyskland vil jeg ikke kommentere på. Jeg synes ikke, jeg er blevet citeret helt korrekt i pressen, for jeg har kun sagt, at der er mange gode job i fodboldverdenen - nogle bedre end andre, og at jeg har en kontrakt med DBU, forklarer Morten Olsen.