Spillerne bakker op om Olsen-forlængelse

- Jeg synes stadig, han er den bedste. Det er 100 procent "thumps up" i min bog. Det er selvfølgelig hans eget valg. Men jeg tror, der er mange, der har det på samme måde som mig, siger Nicklas Bendtne om Morten Olsen.

Spillerne bakker op om Olsen-forlængelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både Daniel Agger og Nicklas Bendtner vil fortsætte med Morten Olsen trods den kiksede VM-kvalifikation.

Det er langt fra umuligt, at landstræner Morten Olsen fortsætter i det job, han har haft i mere end 13 år.

Dansk Boldspil-Union (DBU) meddelte lørdag, at man sammen med Olsen skal diskutere fremtiden efter den kiksede VM-kvalifikation, og at ledelsen har bemærket, at træneren har stor opbakning i spillertruppen.

Anfører Daniel Agger lægger da heller ikke skjul på, at han meget gerne ser, at samarbejdet med den 64-årige landstræner bliver forlænget.

- Han har gang på gang bevist, at han kan noget. Han er utrolig dygtig til at få sat spillerne op og dygtig på træningsbanen. Jeg mener, han er den bedste træner, vi har, så selvfølgelig skal han da være landstræner, siger Daniel Agger.

- Jeg tror, de fleste på holdet gerne vil have, at han fortsætter. Det er ikke vores beslutning, men derfor kan vi jo godt håbe. For mig handler det om, at vi får den bedste til jobbet, og jeg ved, at størstedelen af truppen mener, at det er Morten, siger han.

Også Nicklas Bendtner, der efter 11 måneders fravær gjorde comeback med to mål mod Italien, håber på, at det bliver Olsen, der skal føre holdet frem mod EM i Frankrig om knap tre år.

- Jeg synes stadig, han er den bedste. Det er 100 procent "thumps up" i min bog. Det er selvfølgelig hans eget valg. Men jeg tror, der er mange, der har det på samme måde som mig, siger Nicklas Bendtner

- Du finder ikke en dygtigere dansk træner. Det skal ikke nødvendigvis være en dansk træner, men vi er fra Danmark, og det ville da være rarest, lyder det fra angriberen, der har haft jævnlig kontakt med Olsen, mens han har været væk fra landsholdet.

- Hvis Morten stoppede med at være landstræner, tror jeg stadig, jeg ville snakke med ham. Men det her handler om hans sportslige kvaliteter som landstræner, lyder det fra Nicklas Bendtner.

Morten Olsens kontrakt udløber med udgangen af juli næste år, men der er lagt op til en snarlig afgørelse på spørgsmålet, fordi der skal køres en afløser i stilling i god tid inden EM-kvalifikationen, hvis Olsen ikke skal fortsætte.

Spillerne bakker op om Olsen-forlængelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce