Lars Hald er skadet og er ikke med, når GOG mandag aften spiller træningskamp i Silkeborg mod BSV.

Håndbold: En af de hjemvendte GOG-profiler, stregspilleren Lars Hald, er sat ud af spillet i et par måneder.

- Lars Halds belastede knæ er lidt værre end først antaget. Så han er ikke med i de næste par måneder, siger GOG-træner Nicolej Krickau.

- Men heldigvis er vi godt besat på stregspiller-positionen, siger GOG-træneren med henvisning til Henrik Jakobsen og Torsten Laen som de to øvrige stregspillere i truppen.

Lars Hald vendte tilbage til GOG før denne sæson efter at have spillet i franske Chartres Metropole Handball 28 i sidste sæson.

GOG pudser formen af med en træningskamp ude mod Bjerringbro-Silkeborg (BSV) mandag aften. Kampen spilles klokken 19.00 i Jysk Arena i Silkeborg, hvor der er gratis adgang.

Foruden Lars Hald må GOG-træneren også undvære den norske playmaker Gøran Søgard Johannesen, der fik et riv i akillessenen før den første træningskamp for 10 dage siden mod Aalborgs danske mestre, hvor GOG vandt 31-26.

Til gengæld regner GOG-træneren atter at kunne bruge Niclas Kirkeløkke, hvis skulder blev skånet i sejren på 33-24 over svenske Lugi Lund í træningskampen for otte dage siden.

Efter mandagens træningskamp rejser GOG på onsdag til Portugal for at deltage i en træningsturnering mod hold fra Portugal og Spanien.

GOG møder BSV igen allerede i anden runde af ligaen hjemme i Gudme mandag 11. september. GOG's første turneringskamp er ude mod Skjern søndag 3. september. Inden da venter en pokalkamp (ottendedelsfinale) ude mod Skanderborg lørdag 26. august.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.