Sidste år spillede Middelfarts daværende træner Carsten Hemmingsen på egne Middelfart-kampe. Spørgsmålet er, hvad Matchfixing-nævnet vælger at give Hemmingsen i straf, for der er ikke identiske fortilfælde.

Sport Fyn kan tirsdag afsløre, at eks-Middelfart-træneren Carsten Hemmingsen i efteråret i nogle tilfælde spillede på udfaldet af holdets egne kampe, til dels på vegne af svogeren, og det har via DBU-systemet nu sendt sagen op i DIF's matchfixing-nævn.

Der var åbenbart ikke tale om decideret match-fixing, fordi det ikke er belæg for, at Hemmingsen har forsøgt at påvirke kampens udfald fra trænerbænken.

Derfor handler det mere om "uetisk adfærd", og det er ud fra det kriterium, at nævnet træffer sin afgørelse, erfarer Sport Fyn.

Nævnet vil kigge på tidligere sager, hvor det mere har været spillere, der har været tale om, og der kan ventes en form for karantæne til Carsten Hemmingsen, 45, der lige nu er sportschef i Boldklubben Marienlyst.

Marienlyst ligger som Middelfart i oprykningsslutspillet i 2. division, men Middelfart har på grund af kørepenge-skattesagen fået fratrukket 12 point i det slutspil. Men Marienlyst kan stadig drømme om at nå op til topholdene, men spørgsmålet er så, hvilken rolle Carsten Hemmingsen får i det spil, nu da han mere er på den administrative side.

Marienlyst har premiere hjemme på lørdag mod HIK, mens Middelfart lægger ud mod Nykøbing FC, og med den seneste afsløring af Carsten Hemmingsens sag har de kampe kun fået en ekstra gang usikkerhed, når det gælder spillet i kulissen.

Træner for Marienlyst er Jens Madsen, der i efteråret var udsat for kritik fra en del af spillerne, men Jens Madsen er fortsat træner og har i de seneste uger tilsyneladende fået stabiliseret holdet.

  • SportFyn

Mere om emnet

Se alle
3
Carsten Hemmingsen er under pres

Carsten Hemmingsen er under pres

Hemmingsen-sag: Marienlyst i spænding

Hemmingsen-sag: Marienlyst i spænding