Spil på Eriksens landsholdsdebut

Christian Eriksen fik spilletid i Europa League-kampen mod Juventus, og i weekenden fik han hele kampen mod Vitesse - Ajax Amsterdam vandt 4-0, og den fynske spiller fik efter kampen stor ros fra træner Martin Jol.
Foto: Yilmaz Polat

Spil på Eriksens landsholdsdebut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er ikke megen tvivl hos odds-sætterne i bookmakerfirmaet Bet24: 18-årige Christian Eriksen, der i 2008 skiftede fra OB til Ajax Amsterdam, får debut på Morten Olsens landshold i år.

Fodbold: Der har været ros i en lind strøm til det fynske fodboldtalent Christian Eriksen, efter han er skiftet fra OB til hollandske Ajax Amsterdam.

Ikke alene har han allerede fået spilletid i flere kampe for førsteholdet, han har også imponeret træner Martin Jol så meget, at han senest efter weekendens kamp mod Vitesse - som Ajax vandt 4-0 - blev fremhævet som en af klubbens bedste spillere.

- I dag havde han flere afslutninger, end nogle af vore spillere har haft de seneste seks måneder. Eriksen er en ægte Ajax-spiller i stil med Van der Vaart og Sneijder. Og han er af samme støbning som de store talenter, der enten er blevet solgt eller stadig er her, siger træner Martin Jol til klubbens hjemmeside.

Og den megen succes for den 18-årige dansker, der begyndte sin fodboldkarriere i Middelfart, har fået bookmakerfirmaet Bet24 til at sætte odds på, hvornår han får sin debut på A-landsholdet. Det sker formentlig allerede i år, mener Bet24, som giver pengene 1,6 gange igen, hvis man spiller på det. Bliver det først senere, får man pengene 2,2 gange igen.

- Christian Eriksen er lige den type spiller, som landstræner Morten Olsen elsker, og det gør jo ikke væddemålet dårligere, at han spiller i Ajax, siger odds-sætter Jan Trier fra Bet24 til spn.dk.

Firmaet har også en række andre væddemål om Christian Eriksen - blandt andet kan man spille på, om han kommer med til VM i Sydafrika, og om han har skiftet klub inden nytår 2015.

Spil på Eriksens landsholdsdebut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce