Spejlsgaard skød nerverne væk

Ann Spejlsgaard fra Vissenbjerg skulle lige bruge nogle minutter i det olympiske skydecenter på at få fejet OL-nerverne væk. Foto: Kim Rune  

Spejlsgaard skød nerverne væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ÅRETS SPORTSNAVN: Vissenbjerg-skytte fik sin olympiske debut i Athen

ÅRETS SPORTSNAVN: Man kunne se det.

Vissenbjerg-skytten Ann Spejlsgaard bævede af nervøsitet i det olympiske skydecenter i Markopoulo ved Athen, da hun skulle forsøge at holde sin luftriffel i ro.

Imens hoppede kamerafolk fra Kina, Indien og England Rundt om og bag om skytterne, mens Spejlsgaard ønskede sig hjem til skydecenteret i Skallebølle, hvor en kameramand er mere sjælden end en Flamingo-fugl ved Guden-åen.

Den fynske skytte havde kvalificeret sig flot til OL med 394 point i ti meter luftriffel, men i Athen skød hun kun 388.

- Når man er lammet af nerver, mangler man selvtillid, og så trykker man for tidligt, og det skete for Ann i starten. Men hun kom tilbage efter at have misset seks ud af de første 12 skud, forklarede team-chef Klavs Jørn Christensen.

Trods 33. pladsen kom hun fra Athen med skindet på næsen, selv om hun havde ofret OL-indmarchen for at være klar til sin olympiske debut.

- Men jeg er glad for, at jeg sluttede godt af. Ofte ramte jeg forbi til højre for ti'eren. Det er ganske enkelt spændinger. Jeg slapper ikke nok af, forklarede Spejlsgaard.

Vissenbjerg-skytten hentede masser af erfaringer i Athen, og hvis hun har været lidt ked af det, så fik hun trøst af kæresten Peter Thuesen, der også skød luftriffel ved legene i Athen.

Overhovedet at skyde sig til OL er en bedrift af de sjældne.

Spejlsgaard skød nerverne væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce