Munkebo Scorpions Anders Thomsen har holdt en uges pause fra slaggerne for at være helt klar til lørdagens finale i U21-VM

Michael Jepsen Jensen gjorde det i 2012. Skal fynske Anders Thomsen fra Munkebo Scorpions gøre ham kunststykket efter lørdag eftermiddag i tjekkiske Pardubice?

Før lørdagens finale ligger Anders Thomsen nummer tre i kampen om VM-titlen for U21 med kun ét point op til polske Pawel Przedpelski og fem point op til - ligeledes polske - Bartek Zmarzlik. Men fynboen har altså banerekorden i Pardubice, såh...

- Jeg er så klar. Jeg har holdt en uges pause for at være helt klar til finalen, sagde Anders Thomsen til Sport Fyn fredag ved middagstid - netop landet i Tjekkiet.

Den unge Scorpions-kører har på det seneste været plaget af en brækket vrist samt problemer med den albue, han beskadigede i 2014 ved motocross-træning.

Anders Thomsen går efter at komme helt til tops også selv om fem point op til formstærke Zmarzlik virker som en stor mundfuld.

- Jeg havde vundet den seneste VM-runde, hvis ikke jeg havde smidt kæden. Den slags kan også ske for ham. Jeg går naturligvis efter at vinde VM-titlen, fastslår Anders Thomsen, der er på vej ind i landstræner Anders Sechers A-trup sandsynligvis allerede fra 2016.

VM-finalen i Pardubice begynder kl. 14.00, lørdag.

  • SportFyn