Speedway: Fjelsted tabte trods stærk Kildemand

Fjelsteds kaptajn, Peter Kildemand, med blå hjelmfarve i et af sæsonens tidligere løb. Kildemand vandt fem heat og scorede i alt 18 point i onsdagens match i Slangerup. Foto: Peter Leth-Larsen

Speedway: Fjelsted tabte trods stærk Kildemand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Kildemand scorede 18 point i sit første løb for Fjelsted efter sit styrt for tre uger siden, men det var ikke nok til sejr for Fjelsted i Slangerup.

Speedway: Team Fjelsteds kaptajn Peter Kildemand var i den grad tilbage på speedwayslaggerne onsdag aften efter tre ugers pause på grund af et styrt og en hjernerystelse.

Peter Kildemand scorede 18 point i syv heat og tog lutter sejre i sine fire første heat i onsdagens ligamatch i Slangerup. Alligevel måtte Fjelsted se sig besejret, da Slangerup vandt 43-41 foran 1281 tilskuere.

Matchen var afgjort inden sidste heat, hvor Slangerup førte 42-36. Peter Kildemand og Anders Thomsen tog en fynsk dobbeltsejr i sidste heat, så nederlaget kun blev på to point. Det kan få betydning for tildelingen af bonuspoinet, som tildeles efter returmatchen mellem de to i Fjelsted 8. august.

Kildemand overstrålede Slangerups A-kører Michael Jepsen Jensen, der efter et flot VM for Danmark i weekenden i polske Wroclaw hakkede lidt i det i starten på sin sjællandske hjemmebane. Slangerup førte 28-26 efter de ni første heat.

Michael Jepsen Jensen vandt dog to heatsejre i træk, så Slangerup var i front 39-33 inden de to sidste heat. Michael Jepsen Jensen blev Slangerups topscorer med 12 point.

Fjelsteds 20-årige Frederik Jakobsen, der fik lov til at snuse til VM-atmosfæren ved at køre de to sidste heat i lørdagens holdfinale, havde en aften på det jævne med syv point i fem heat.

Anders Thomsen scorede ni point, den finske C-kører Tero Aarmio scorede fem point, begge for seks heat, mens Christian Thaysen fik to point i sine fire heat.

Trods nederlaget er Fjelsted stadigvæk på andenpladsen med ni point for seks matcher, et point foran Slangerup.

Fjelsteds næste match er på onsdag hjemme mod topholdet Region Varde, som Fjelsted 1. juni tabte 43-40 til i den omvendte match.

Speedway: Fjelsted tabte trods stærk Kildemand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce