Spanske medier langer ud efter Messi og Barcelona


Spanske medier langer ud efter Messi og Barcelona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Barcelona får en hård medfart i de spanske medier med ord som skandale, katastrofe og elendig præstation.

Tonen i de spanske medier var frustreret og bitter efter FC Barcelona havde lidt et ydmygende nederlag til den tyske overmagt fra FC Bayern München.

4-0 lød resultatet på i den første semifinale i Champions League. Et resultat, som er det dårligste for FC Barcelona i europæisk fodbold, siden klubben i 1997 tabte med samme cifre ude til Dynamo Kiev.

Overskriften i avisen Mundo Deportivo er "Katastrofe i München", mens sportsavisen Marca med store bogstaver skriver "Et skandaløst nederlag".

En af de mest iøjnefaldende spillere for FC Barcelona var den lille kreatør, Lionel Messi. Og det var ikke for noget godt. Den lille argentiner så uengageret ud og virkede til at være i vildrede, når han modtog bolden.

Radio Marca var da heller ikke imponeret, men taler om "en af Messis værste præstationer nogensinde", mens sportsavisen AS kalder tirsdagens Messi for "en skygge af ham selv".

Nogle af de store diskussioner under kampen var Mario Gómez' mål, der muligvis var offside, og Gerard Pique, der gentagne gange havde hånden på bolden.

Og Mundo Deportivo er ikke imponeret over dommerens indsats. Avisen skriver, at Bayerns tre første mål burde være blevet annulleret på grund af offside eller frispark.

På den anden side minder radiostationen RAC-1 om, at FC Barcelona fik tvivlsomme mål tilkendt i turneringens tidligere knockout-kampe mod Paris Saint-Germain og AC Milan.

FC Barcelona spiller returkamp mod Bayern i næste uge, men det ser langt fra lovende ud for spanierne. Det er nemlig aldrig lykkes et hold i Champions League-knockoutfasen at vende et 0-4-nederlag til samlet sejr.

Spanske medier langer ud efter Messi og Barcelona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce