Spansk triumf på 14. etape


Spansk triumf på 14. etape

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOURDEFRANCE: Aitor Gonzalez vandt i går en relativ flad etape, hvor hovedfeltet ikke overanstrengte sig
CYKLING: Aitor Gonzalez vandt i går 14. etape af Tour de France, der bød på 192 kilometer fra Carcassonne til Nimes.

Den spanske Fassa Bortolo-rytter kørte alene i mål på den flade etape, efter han på de sidste kilometer sagde farvel til en større udbrydergruppe. Det var den største triumf for Aitor Gonzalez, siden han vandt Spanien Rundt i 2002.

Første del af etapen blev kørt i et højt tempo og angrebslystet var stor, selv om rytterne havde lidt i de to forudgående dage i Pyrenæerne. Først med 80 kilometer igen, var der et udbrud, der fik et komfortabelt forspring, og så faldt der endelig ro over hovedfeltet. 10 ryttere var med i udbrydergruppen, men der var ingen danskere eller ryttere fra Team CSC med.

CSC-rytterne skulle først og fremmes sørge for at passe på Ivan Basso, mens Bobby Julich og Jakob Piil, der stillede til start med skader, kun skulle koncentrere sig om at komme i mål. Begge opgaver blev løst, men det betød også, at CSC-rytterne ikke havde noget med etapens afslutning at gøre og kom ind med hovedfeltet mere end 14 minutter efter Aitor Gonzalez.

Det var dermed en halv hviledag for Team CSC's ryttere, og i dag er der en hel hviledag, inden feltet i morgen skal prøve kræfter med løbets første etape i Alperne.

Der var ingen ændringer blandt de forreste i det samlede klassement.

Franskmanden Thomas Voeckler har stadig den gule førertrøje, men alt tyder på, at Lance Armstrong overtager trøjen efter tirsdagens bjergetape.

Spansk triumf på 14. etape

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce