Spansk målmand har kurs mod Manchester U

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson bekræfter sin interesse for spansk målmandstalent
Foto: AP Photo/Polfoto

Spansk målmand har kurs mod Manchester U

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

David De Gea fra Atletico Madrid ventes at skifte til Manchester United næste uge

En af Europas mest talentfulde målmænd, David De Gea fra Atletico Madrid, er på rygtebørserne i lang tid blevet nævnt som et emne for Manchester United, og nu tyder det på, at et skifte er nært forestående.

Efter lørdagens Champions League-finale indstiller Uniteds nuværende målmand, hollænderen Edwin van der Sar, karrieren i en alder af 40 år.

- Vi har arbejdet med det et stykke tid efter, at vi besluttede os for, at han (De Gea) er den rette at gå efter, siger Uniteds manager Alex Ferguson til Sky Sports News.

- Han er ung, meget hurtig og har den rette indstilling. Han er en fremragende erstatning for Edwin van der Sar, siger Ferguson.

Ifølge britiske medier har Manchester United allerede indgået en aftale med den 20-årige spanske målmand. Transferbeløbet menes at være på 21 millioner euro (157 millioner kroner). Spanske medier oplyser, at aftalen vil blive annonceret på mandag.

Anders Lindegaard er reservemålmand i Manchester United, men er først for nylig vendt tilbage efter en knæskade. Den 27-årige dansker har endnu ikke spillet en ligakamp for de engelske mestre. Men det kan komme. Også selv om konkurrenten hedder De Gea.

For nylig vurderede den tidligere landsholdsmålmand Peter Kjær således, at såfremt United køber De Gea, vil det være godt set med danske briller.

- Henter de ham, ville jeg, hvis jeg var Lindegaard, tænke, at den kamp kan jeg lige så godt vinde, vurderede Peter Kjær, som i dag er fodboldkommentator på Viasat.

Manchester United møder lørdag FC Barcelona i Champions League-finalen i London.

Spansk målmand har kurs mod Manchester U

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce