Spansk Vuelta-håb vil angribe igen mandag


Spansk Vuelta-håb vil angribe igen mandag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Joaquim Rodriguez ligger nummer to i Vueltaen, og mandag jagter han det sekund, som skal sikre ham førertrøjen

Den spanske cykelrytter Joaquim Rodriguez (Katusha) har fået smag for mere succes, efter han søndag vandt 15. etape i Vuelta a España.

Med sejren er han nemlig kun et enkelt sekund fra Fabio Aru (Astana) i klassementet. Aru kører i løbets røde førertrøje, og den vil Rodriguez forsøge at kapre.

- Mandag har vi igen en etape med mange muligheder. Her vil jeg prøve at angribe igen.

- Hvis det ikke lykkes for mig, så vil jeg prøve en anden dag, siger optimistiske Rodriguez i en pressemeddelelse fra Katusha.

Mandagens etape er 185 kilometer lang og byder på flere mindre stigninger, ligesom den slutter opad på Ermita de Alba. Dermed harmonerer ruten ganske fornuftigt i forhold til den 36-årige spaniers kompetencer.

Han glæder sig da også over, at han har en realistisk mulighed for at vinde det store etapeløb i hjemlandet, selv om rytterne onsdag skal ud på en enkeltstart, en disciplin hvor Rodriguez ikke hører til blandt de bedste.

- I øjeblikket er situationen perfekt for mig. Vi er kommet for at få en podieplads, og det ser godt ud. Jeg er et sekund fra den førende, men det er ikke så vigtigt, for til sidst er det den stærkeste rytter, som vinder Vueltaen.

- Jeg vil ikke bruge en lommeregner for at finde ud af, hvor meget tid jeg skal have at gå på inden en enkeltstart. Tidligere har jeg brugt for meget tid på at regne sådan noget ud, og det endte ikke godt, siger Rodriguez.

Spansk Vuelta-håb vil angribe igen mandag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce