Spaniere gjorde det godt: GOG er advaret

En glad GOG-trup efter lørdag aftens storsejr i Gudme på 41-29 over polske Pulawy. Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix

Spaniere gjorde det godt: GOG er advaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOG ligger lunt til at avancere til EHF Cuppens kvartfinalerunde. Et point hos Granollers på søndag vil være nok, men spanierne leverede godt hos THW Kiel lørdag aften.

Håndbold: Spanske Granollers har intet at spille for, når GOG kommer til Catalonien for søndag at spille de to klubbers sidste kamp i gruppe D i EHF Cuppen.

GOG har allerede sikret sig andenpladsen efter suveræne THW Kiel, og et point hos spanierne vil være nok for GOG til at blive blandt de tre bedste af de fire gruppetoere og dermed avancere til kvartfinalerunden.

Men GOG er kontant advaret om, at Granollers er formstærk. Lørdag aften tabte spanierne kun med seks mål hos THW Kiel - 28-34 - og var en overgang tæt på at nå op til tyskerne. Og GOG er også advaret om, at en af Granollers store profiler, Adrian Figueras, er stærkt spillende pt. Figueras scorede ni mål i Kiel.

GOG tabte hele 23-37 hos THW Kiel.

Målforskel afgørende

I den yderste teori har GOG muligheden for at nå en kvartfinale, selv om fynboerne skulle tabte til Granollers.

GOG har på andenpladsen i gruppe D seks point, og i gruppe D har rumænske Constanta på andenpladsen og TTH Holstebro på tredjepladsen begge fire point og kan begge maksimalt blive toer med seks point. Andenpladsen i gruppe C ligger til vestjyderne, der har en "nem" hjemmekamp mod gruppens bundhold, Liberbank Cuenca fra Spanien.

Hvis to andenpladser ligger pointmæssig lige - som GOG og TTH kan komme til det - ja, så er det den samlede målforskel, der afgør, hvem der går videre og hvem, der trækker sorteper. GOG har pt. plus fem - TTH plus tre. Men med Holstebros "nemme" kamp in mente, vil målforskellen sandsynligvis vende til THH's fordel. Så GOG skal reelt have point hos Granollers.

I en eventuel kvartfinalerunde skal GOG op mod en af gruppevinderne i A, B, C. Den eneste vinder, der er klar, er portugisiske FC Porto i gruppe C. I gruppe A ligner tyske Füchse Berlin en vinder, men det kan også blive franske Saint-Raphael. I gruppe B ligger gruppesejren til ungarske Grundfos Tatabanya men det kan også blive kroatiske RK Nexe.

Spaniere gjorde det godt: GOG er advaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce