En scoring af David Villa i sidste øjeblik gav Spanien en sejr på 2-1 over Sverige og holdet har dermed maksimumpoint i gruppe D.
Spaniens topscorer ved EM, David Villa, nåede kort før slutfløjt at sende bolden i mål til 2-1 i kampen mod Sverige, og satte dermed et punktum for en kamp præget af masser af chancer - men få forløsninger.

På et pragtmål fra spanske Fernando Torres i kampens 15. minut blev kampen for alvor skudt i gang. Men føringen fik svenskernes målmager Zlatan Ibrahimovic dog udlignet, da han brød igennem et tamt spansk forsvar og gjorde det til 1-1. På trods af flere gode angreb blev det også pausestillingen, og Spanien måtte i halvlegens sidste minut se sig groft snydt for et straffespark.

I et svensk forsøg på at spare profiler, gik både Ibrahimovic og siden Johan Elmander fra banen lang tid før slutfløjt, men det lykkedes dog ikke Spanien at udnytte det, før David Villa i overtiden gjorde det til slutresultatet 2-1. Dermed har Spanien maksimumpoint i gruppen og synes tæt på en plads i kvartfinalen.

Mere om emnet

Se alle
Stiftstidendes EM-hold

Stiftstidendes EM-hold

Torres tog tyskerne

Torres tog tyskerne

Tysk landstræner: Fortjent spansk sejr