Spændt Laudrup foran ilddåb


Spændt Laudrup foran ilddåb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kun en samlet sejr over Banik Ostrava i Uefa Cuppen tæller for Spartak Moskva. Så der er pres på russernes træner, Michael Laudrup, som dog tager det med ro.

Michael Laudrup har torsdag aften debut som Spartak Moskva-træner, når russerne på udebane møder Banik Ostrava fra Tjekkiet i den første af to indbyrdes opgør i Uefa Cuppens første runde. Kun en samlet sejr er godt nok for russerne, men det pres lever Laudrup fint med.

- Selvfølgelig er der pres på. Sådan er det, når man er træner i Ruslands største klub. Det lever jeg fint med. Men det er ikke det vigtigste, og vi skal også møde Banik over to kampe, så vi behøver ikke at afgøre det hele i den første kamp, siger Michael Laudrup efter onsdagens pressemøde i Ostrava til Ritzaus Bureau.

Efter at have siddet på tribunen og set sit hold tabe i ligaen i weekenden glæder han sig til sin trænerdebut for Moskva-klubben.

- At det er min første kamp torsdag tænker jeg egentlig ikke så meget over, men det bliver godt at komme i gang. Jeg har kun trænet holdet to-tre gange, så jeg er spændt på at se spillerne i aktion, når det gælder. Derfor er det også svært at sige, hvad jeg forventer, men målsætningen er at gå videre til gruppespillet, fortæller Laudrup.

Spændt Laudrup foran ilddåb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce