"Spåne" talenttræner

Produktions- og souschef på Svendborg Tryk, Ulrik Kirkely, har stor passion for håndbold, og nu får han mulighed for at være med til forme fremtidens landsholdsspillere.
Foto: Roland P.

"Spåne" talenttræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere GOG-, Gudme HK- og Tved-kæmpe skal forme kommende landsholdsspillere med Claus Hansen

SVENDBORG: Den tidligere GOG-, Gudme HK og Tved-kæmpe Ulrik "Spåne" Kirkely skal fremadrettet være med til at forme kommende U- og Y-landsholdsspillere. 1. august tiltræder han som talenttræner på herresiden, hvor i Dansk Håndbold Forbund-regi sammen med Claus Hansen (også en gammel GOG-kending, red.) bliver tilknyttet talentcenter syd, hvor spillerne kommer fra bæltet Århus i øst og helt til Skjern i vest og nedefter.

Det er spillerne fra DHFs talentcentre rundt i landet, der bliver klargjort til Y- og U-landsholdene, og netop talentudvikling har Ulrik Kirkely stor erfaring i. Som Gudme HK-træner tidligere i karrieren sammen med Flemming "Tuborg" Larsen (assistenttræner for GOGs kvinder og U-landsholdet for kvinder, red.) var han således med til at forme liga-spillere som tvillinge-brødrene Morten og Kenneth Olsen samt andre senere ligaspillere som Søren Westphal, Mads Christiansen og Ulrik Knudsen, som nu er i TMS Ringsted.

36-årige Ulrik Kirkely, der tidligt valgte trænervejen, førte i sin tid også Tveds mænd op i 1. division i et trænerteam med John Andersen.

I forårets sidste syv kampe tiltrådte sydfynboen som træner for Team Sydhavsøerne, hvor han skulle forsøge at redde holdet fra nedrykning. Den mission mislykkedes.

Glæder sig

- Jeg glæder mig meget til talenttræner-arbejdet. Det er engagerede og ambitiøse spillere med mod på livet, som jeg kan være med til at forme, og det er egentlig også unge spillere, jeg har trænet før, siger Ulrik Kirkely.

Familefaderen Ulrik Kirkely er i det civile souschef og produktionschef på Svendborg Tryk.

- Det civile job og familielivet er ikke foreneligt med et elitetrænerjob på klubplan, men det er den nye kombination, siger Ulrik Kirkely.

Under forårets redningsforsøg med Team Sydhavsøerne var Ulrik Kirkely således også tilknyttet på en speciel-aftale, hvor han kun ledte to træninger om ugen samt holdet i kamp. Samarbejdet med Sydhavsøerne ophørte helt efter planen efter sæsonen.

- Det var en fin klub og et godt hold, og jeg er også sikker på, at Team Sydhavsøerne hurtigt vender tilbage i 1. division. Jeg har altid trænet tophold, og jeg overtog et bundhold, hvor jeg godt kunne fornemme, at spillerne var mærket af situationen i bunden, siger Ulrik Kirkely.

"Spåne" talenttræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce