Solbakken skamroser fantastiske Ailton


Solbakken skamroser fantastiske Ailton

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCK-træner Ståle Solbakken roste Ailton i høje toner efter 2-0 sejren over AC Horsens, selv om han var tæt på at bænke brasilianeren.

Han var den store helt, men det var tæt på, at Ailton ikke havde fået lov til at starte på banen i FCK's 2-0 sejr over AC Horsens.

- Vi overvejede meget grundigt om Morten Nordstrand skulle starte i stedet for Ailton. Grunden til, at han blev foretrukket var, at jeg tvivlede på, at Ailton ville komme tilbage efter at være blevet bænket. Han har været i fantastisk form på træningsbanen, men han har døjet med at score på sine chancer i kampene. Det mål han scorede mod Horsens, viste hvilke fantastiske kvaliteter, han indeholder, sagde Ståle Solbakken efter kampen.

Solbakken spurtede ud mod sin angriber for at fejre 2-0 scoringen, hvor brasilianeren i to omgange snød Horsens' målmand for siden at score fra en spids vinkel. FCK-træneren erkender, at han har bearbejdet Ailtons egenskaber.

- Jeg var glad på holdet vegne. Jeg skal blankt indrømme, at jeg aldrig har arbejdet så meget med en spiller, som det har været tilfældet med Ailton, sagde FCK-træneren.

Brasilianeren var naturligvis meget glad for sin fantastiske scoring.

- Det var godt for min selvtillid med sådan en scoring. Det er tæt på at være den bedste i min karriere, sagde Ailton.

- Jeg håber, at jeg kan fortsætte med at levere godt teknisk spil. Den bedste udgave af mig er, når jeg får mit tekniske spil til at lykkes.

Solbakken skamroser fantastiske Ailton

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce