Solbakken kræver en perfekt FCK-defensiv

Solbakken kræver en perfekt FCK-defensiv
Foto: POLFOTO/Ernst van Norde

Solbakken kræver en perfekt FCK-defensiv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ståle Solbakken slår fast, at FCK's forsvar skal være tæt på perfekt mod Marseille. Han offentliggør sin startopstilling, som alligevel næppe er en hemmelighed.

FCK's chancer for at lave et godt resultat mod franske Marseille i Europa League er uløseligt knyttet til holdets forsvar. Det siger træner Ståle Solbakken.

- Vores defensiv skal være tæt på perfekt. Hvis jeg ser på de seneste kampe, vi har spillet i Europa og på vores træningskamp mod Shaktar Donetsk, så var det tæt på perfekt, forklarer han.

- Vi skal også have gode individuelle præstationer på holdet, og vi skal udnytte vores chancer. Der er sket mere mærkelige ting i fodbold, end at FCK skulle gå hen og slå Marseille, mener den norske FCK-træner.

Han har valgt at offentliggøre sin startopstilling mere end et døgn før kampen. Den ser således ud:

Johan Wiland - Zdenek Pospech, Mathias 'Zanka' Jørgensen, Mikael Antonsson, Oscar Wendt - Atiba Hutchinson, Hjalte Nørregaard, William Kvist, Martin Vingaard - Dame N'Doye, Jesper Grønkjær.

- Vi stiller sådan op, fordi det har fungeret godt i de europæiske kampe, hvor vi har brugt den. Hvis ikke Marseille har set det, så har de undervurderet os en del, så jeg tror ikke, at opstillingen er en hemmelighed, siger Solbakken.

For et år siden var FCK også nået frem til 1/16-finalerne, men dengang røg man ud til Manchester City. Dengang kostede det blandt andet, at holdet ikke var i kamptræning, og det kan ske igen.

- Det er selvfølgelig et lille handicap med vinterpausen, men sådan er det i Skandinavien. Det ved vi, og det kan koste. Det så vi mod City for et år siden. Den første kamp, som vi skulle have vundet, blev 2-2 på grund af to personlige fejl.

Kampen mod Marseille bliver spillet torsdag klokken 21.05 i Parken. Der er returkamp i Frankrig ugen efter.

Solbakken kræver en perfekt FCK-defensiv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce