Solbakken: Det går i den rigtige retning


Solbakken: Det går i den rigtige retning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC København-træner Ståle Solbakken mener, at holdet er på rette kurs efter en svær sæsonstart i Superligaen.

Med en sejr mere kan FC København begynde at skimte topplaceringerne i Superligaen.

Søndagens 2-1-sejr hjemme over Sønderjyske var derfor vigtig for FCK-træner Ståle Solbakken, som er tilfreds med holdets bedrifter siden sin ankomst.

- Siden jeg kom til, har vi fået 11 point i seks ligakampe. Vi er videre i pokalen, og vi har taget et point i Champions League mod Juventus, som er et af Europas bedste hold.

- Det har vi gjort til trods for, at vi har en del at kæmpe med. Det viser, at vi har et bundniveau, som er godt, og at det går i den rigtige retning, siger Solbakken.

FCK har nu 13 point efter 11 kampe, og der er kun fem point op til AaB på andenpladsen, mens Sønderjyske har 11 point under nedrykningsstregen. FCM topper ligaen med 22 point.

- Hvis vi vinder en kamp mere, så er vi snart med i toppen. Hvis vi taber, så er vi med i bunden igen. Der er et hold på toppen, og resten er i midten af tabellen, konstaterer Solbakken.

FCK-træneren var fornøjet med sejren over Sønderjyske, men han havde gerne set lidt flere mål, der kunne have givet mere ro over spillet.

- Det var en godt gennemført kamp, hvor vi havde et tocifret antal store chancer. Så det var for lidt, at vi kun scorede to mål. Men det er for så vidt ligegyldigt, når vi vandt kampen.

- Jeg er godt tilfreds med drengenes indsats. Vi spillede koncentreret og god fodbold. Vi skabte mange chancer, så det er godt, siger Solbakken.

Sønderjyske fik scoret et mål i overtiden, og det mål forhindrede det første clean sheet i sæsonen for FCK.

- Det var et lucky punch. Sønderjyske havde et skud på mål, og det gik ind. De havde først et skud på mål få minutter før slutfløjt.

- Jeg synes, at det er forkert at sætte fokus på det. Defensiven var tæt på perfekt, inden Sønderjyske fik den enlige træffer. De havde ikke haft et skud på mål i hele kampen, konstaterer Solbakken.

Solbakken: Det går i den rigtige retning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce