Håndbold, Herrer 3. division, Pulje 4, Søndersø IF-Svendborg HK(2) 29-17(13-6):

Svendborg-reserverne fik mærket de nordfynske muskler, da de søndag eftermiddag gæstede Søndersø Hallen og måtte drage retur med et klart 29-17 nederlag. Søndersøs nye træner, Dennis Vesterskov, havde luret gæsternes tyndt besatte bænk og derfor var der dekreteret hårde tacklinger fra start til slut. Og det gav Søndersø en sikker første sejr efter nedrykning.

-Det var en forløsning for mig at få den første sejr og vise, at det er et fort her i Søndersø, sagde en lettet Dennis Vesterskov.

-Vi havde styr på dem fra ende til anden, vurderede Vesterskov, som kunne glæde sig over en bred kam.

Christian Petersen i Søndersø-målet stod igen med høj redningsprocent og på stregen var Nicolai Justesen og Nikolaj Thingholm ren beton – fremme og tilbage! Og så var var venstrefløjen med 8 mål, Søren Thomsen, farligheden selv. Ofte sat op af den nye og skudstærke playmaker med Ejby-fortid, Mads Grønmar, som selv kom på 7 mål.

-Jeg er fortrøstningsfuld med det angrebsspil vi spiller og i forvaret så jeg også ting, der gør mig mere tryg, lød vurderingen fra Dennis Vesterskov, som derfor håber på endnu en sejr i torsdag aftens hjemmekamp mod Bov IF.

AR