Håndbold, 3. div. Herrer Pulje 4, Søndersø IF-Team Haderslev KFUM 26-28(15-13):

Søndersø led et noget ærgerligt nederlag til Haderslevs sønner, som i Søndersø Hallen lugtede blod og vendte et truende nederlag til sejr i det sidste kvarter. Her gik gæsterne fra syd fra at være bagud 19-16 otte minutter inde i anden halvleg til at vinde med to, 26-28.

-Det er så frustrerende! Vi er et langt bedre hold end Haderslev og vi scorer 26 mål, men brænder også hele 21 chancer. Det er her kimen er til vores problem, lød det fra en noget oprørt Søndersø-træner, Dennis Vesterskov.

Søndersø og Haderslev gav fra starten hinanden den jævnbyrdige kamp, som deres tætte indbyrdes stilling i rækkens store midterfelt indikerede. 7-8 efter 16 minutter blev til 10-8 efter 22 minutter. Og det blev til 15-13 til Søndersø ved pausen.

Christian Petersen holdt med flere store redninger i starten Søndersø inde i kampen og i den anden ende var Mads Grønmar, som blev samlet topscorer med otte mål, manden der med en håndfuld mål sørgede for at Søndersø var i front til pausen. Mads Kroløkke (4 mål), Martin Skov (5 mål)og Mark Bojer Larsen (4 mål) meldte sig også flot ind.

I forsvaret blev der knoklet godt for Søndersøs liv. Nicolai Justesen og ikke mindst Casper Jørgensen tog fra og gjorde det nemmere for Daniel Mikkelsen i målet. Men da det strammede til midt i anden halvleg faldt korthuset. Haderslev udnyttede et overtal – i modsætning til Søndersø. Og så mistede Søndersø-skytterne troen.

-Vi skal kigge indad og lære at score på vores chancer, lød det fra Dennis Vesterskov, som sammen med assistenttræner Kim Andersen netop har forlænget med Søndersø IF for også næste sæson.

-Søndersø er et hold for mig - med god stemning og i en god klub. Bortset fra når vi taber, smilede Dennis Vesterskov trods alt.

-Vi går da efter at vende tilbage til 2. division. Men det vil nok kræve nogle nye kræfter, erkender han.

AR