Søndersø hev ét point i Stjernen

Mads Kroløkke sikrede med nogle vigtige mål i slutfasen Søndersø 1 point. Det sidste til 29-29 med blot 2 sekunder igen. Foto: Arne Rasmussen

Søndersø hev ét point i Stjernen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbold, 3. div. Herrer, IF-Stjernen, Od.-Søndersø IF 29-29:

For en gangs skyld var det Søndersø, der havde marginalerne til slut. Ude mod Stjernen trådte Mads Kroløkke, efter en ellers ikke prangende indsats, i karakter og scorede nogle vigtige mål i slutfasen. Det sidste til 29-29 med blot 2 sekunder igen!

-Det var rart, at det for en gangs skyld var os der havde heldet til sidst, lød det lettet fra Søndersø-træner, Dennis Vesterskov, som egentlig ikke troede på point – nede med tre mål med kun to minutter igen.

-Vi kæmpede med mange ting og prøvede mange ting. Men så er det jo rart, når ikke meget virker, at vi så har viljen, forklarede Vesterskov.

-Ingen slog op i banen og alle holdt den gode tone.

Mads Grønmar åbnede flot med de første 5 Søndersø-mål og ved pausen var alt lige. En skidt start på anden halvleg, sendte Søndersø ned med fire mål, men blandt andet Søren Thomsen på venstrefløjen, som i alt scorede 4 på 5, holdt Søndersø inde i kampen. Det samme gjorde Christian Petersen og Jens Storgaard i målet. Sidstnævnte snuppede således 3 straffekast!

Med det ene point holder Søndersø fast i netop Stjernen – og alle de andre i det store midterfelt.

-Vi skal bare finde vores spil, lød det afklaret fra Dennis Vesterskov, som, ud over lørdagens udekamp i Bov, også ser frem mod næste sæson.

AR

Søndersø hev ét point i Stjernen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce