Søndersø IF vandt målfest i Odense

Søndersøs Nicolaj Thingholm scorede på gode indspil mange mål fra stregen. Arkivfoto: Arne Rasmussen

Søndersø IF vandt målfest i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbold, 3. div. Herrer, Pulje 4, HC Odense(2)-Søndersø IF 35-37(17-18):

Søndersø tilkæmpede sig den tredje sejr i rap, da de på udebane slog HC Odenses andethold i en ren målfest.

-Ja, det var ikke forsvarenes kamp, lød det med et smil fra Søndersø-træner Dennis Vesterskov, som sloges for at finde løsninger mod HC Odenses to store profiler på dagen, Lasse Kok Hansen og Kasper Dalgas Rasmussen.

-Dem kunne vi ikke rigtigt styre! Men de kunne så heller ikke styre os, fortsatte Dennis Vesterskov, som kampen igennem med tilfredshed noterede sig den vindermentalitet, som altså har givet seks point i de sidste tre kampe.

-HC Odense havde de to spillere, men vi havde bredden, vurderede Dennis Vesterskov.

Et par Søndersø-spillere stak dog i øjnene på dagen. Nicolaj Thingholm scorede på gode indspil mange mål fra stregen, mens Mads Kroløkke med en helstøbt indsats i begge ender, igen var manden der bandt det hele sammen – ikke mindst i forsvaret.

Mads Grønmar var ikke bare skarp playmaker, men var også giftig med målarmen. Også Martin Skov og Nicolai Justensen vidste hvor læderet skulle hen i den afvekslende kampe, der bølgede fra start til slut.

-Der er ikke mange hold der slår et så stærkt hold, lød det rosende fra Dennis Vesterskov, som havde en heldig hånd med indskiftningen af den småskadede keeper, Oliver Ross Dam. Et par redninger i slutfasen sendte sejren i retning af Søndersø, som med 11 point kom på rigtig god afstand af bundholdene.

AR

Søndersø IF vandt målfest i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce