Håndbold, Herrer 3. div. pulje 4, Søndersø IF-Bov IF 26-23(12-12):

På en aften, hvor ikke alt lykkedes, var det en tilfreds, men klarsynet Søndersø-træner, der kunne opsummere 26-23 sejren over Bov.

-Det er rart at vinde når vi spiller dårligt, lød det således fra Dennis Vesterskov, som fik den anden sejr i træk med sit nye hold.

Først hen i anden halvleg trak Søndersø endegyldigt fra Bov. Et konstant tryk fra playmaker Mads Grønmar, som selv scorede seks mål – tre i hver halvleg - gav også plads til andre. Ikke mindst Mark Boyer fik mod slutningen ramt niveauet og scorede fem mål efter pausen. En dobbelt udvisning i slutfasen gav dødsstødet til gæsterne.

-Vi skal hanke op i os selv! Så kunne vi have kørt over sådan et hold, mente Dennis Vesterskov, som med 23 brændte chancer nok ved hvor der skal sættes ind.

-Det handler om at få chancerne skudt ind!

Den unge Søndersø-keeper, Oliver Ross Dam, var om nogen med til at vende kampen, da han, med et godt indhop og en redningsprocent lige over 40, pillede pynten af Bov-skytterne, som til sidst blev noget Bov-lamme (arhhh undskyld!). Simon Pedersen viste også gode takter med i alt fem mål.

Søndersø holder nu turneringspause til den 27. oktober, hvor Kolding HK tager mod.

AR