Sønderjyske-profil: Vi fighter ubeskriveligt


Sønderjyske-profil: Vi fighter ubeskriveligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sønderjyske er klar til stor fest, mens frederikshavnerne har svært ved at glæde sig over en flot sæson.

Det var naturligvis henholdsvis kulsort og rosenrødt for ishockeyspillerne fra Sønderjyske og Frederikshavn efter fredagens altafgørende ishockeyfinale, som Sønderjyske vandt på et mål af Tyler Gotto.

Efter 0-0 i ordinær tid sikrede Sønderjyske sig en 1-0-sejr med en overtidsscoring efter godt 16 minutters ekstra spilletid.

Det varede et øjeblik, inden det gik op for Gotto og holdkammeraterne, at pucken var i nettet og DM-titlen i hus. Også for rutinerede Kim Lykkeskov, der først lige skulle være sikker på, at det var tid til at juble.

- Jeg stod lige lidt, men så begyndte de andre at kaste stavene ind på isen, og så måtte jeg også bare kaste staven ind. Det var en forløsning, siger Kim Lykkeskov til TV3 Sport1.

Lykkeskov erkendte, at Frederikshavn var bedst i kampens start.

- De lagde et utroligt tryk på os, men vi rider det af, og den fight, vi leverer, den er ubeskrivelig, siger Kim Lykkeskov.

Holdkammeraten Lasse Sandgaard blev sidste år mester med Herning, men årets præstation med Sønderjyske var en større forløsning, fordi den afgørende finale var så tæt, som tilfældet var.

- Det er det vildeste, jeg har prøvet. Sidste år kunne man allerede i første periode se, hvor det bar hen. Det er en glædesrus, siger Lasse Sandgaard til tv-stationen.

Sandgaard roser frederikshavnerne for en flot finaleserie. Og Mads Bech Christensen ved godt, han og holdkammeraterne i det nordjyske har spillet en god sæson, men det er svært at glæde sig over, når guldet lige er blevet tabt med absolut mindste margin.

- Vi ved, vi har spillet en fornuftig sæson, men det er surt lige nu. Vi skal lige sunde os, siger Mads Bech Christensen, der i minutterne efter kampen havde svært ved at glæde sig over at være blevet udtaget til sæsonens All Stars-hold.

- Det vil jeg gerne bytte ud med noget andet, siger han til TV3 Sport1.

Sønderjyske vandt DM-guldet med en sejr på 4-3 i kampe i finaleserien. Frederikshavn fik sølv, mens bronzen gik til Rødovre.

Sønderjyske-profil: Vi fighter ubeskriveligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce