Sønderjyske er reddet - AaB må vente


Sønderjyske er reddet - AaB må vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med en udesejr over AaB fortsætter Sønderjyske i Superligaen. Nordjydernes skæbne afgøres i sidste runde.

AaB kunne have sikret sig overlevelse i Superligaen med en hjemmesejr mod Sønderjyske, men tabte 1-2 og må nu vente med afgørelsen til sidste spillerunde på søndag.

Til gengæld er Sønderjyske med de tre point sikker på at blive i landets bedste række.

AaB var ellers det mest aggressive af de to hold. Det lyste ud af nordjydernes intensitet, at kun en sejr var nok for dem.

Inden kampen havde de tre point til nedrykningsstregen, mens Sønderjyske lå lidt lunere med fire points afstand, og gæsterne virkede da også tilfredse med at få ét point fra kampen, hvilket kunne ses i den risikofri og defensive tilgang.

På den baggrund kom AaB frem til adskillige gode forsøg, men skarpheden manglede, og Morten "Duncan" Rasmussen, der sad på bænken efter at have døjet med en forstrækning, manglede i høj grad inde i boksen.

Sønderjyske levede på omstillingsspillet, og det var derfor også to massive mavepustere til hjemmeholdets tilhængere, da de overværede udeholdet bringe sig foran både 1 og 2-0 ud af nærmest ingenting.

Hjemmeholdet fortsatte ufortrødent i forsøget på at bryde igennem Sønderjyskes ottemands forsvar og en fantastisk spillende Nathan Coe i målet.

Da det ikke lod sig gøre, sendte træner Kent Nielsen derfor "Duncan" på banen, og kort efter lykkedes det omsider at slå hul på bylden, da Kjetil Wæhler reducerede.

AaB fortsatte med at presse, men forgæves, og nordjyderne må vente med at få afgjort sin skæbne nogle dage endnu. Det sker på en svær opgave i Parken mod FC København.

Sønderjyske er reddet - AaB må vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce