Sønderjyske-boss: Mine spillere er ikke vant til bunden


Sønderjyske-boss: Mine spillere er ikke vant til bunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det har en god effekt på Sønderjyskes spillere at blive udråbt til et erfarent bundhold, selv om det er løgn.

Det er en sandhed med modifikationer, når fodboldkommentatorer og -eksperter hævder, at Sønderjyske har større erfaring end andre hold, når det gælder bundkampen i Superligaen.

Træner Lars Søndergaard kan ikke helt genkende det billede, der bliver tegnet.

- Vi er ikke vant til det, men det er fint, at alle siger, at vi er skrappe til det, for det er noget, spillerne tror på, fastslår Søndergaard.

- Vi har erfaring fra bunden som klub, men ikke som spillere og træner. Det er klubben Sønderjyske og ledelsen, der er vant til det.

- Alle vi andre har ikke været nede på en af de to nederste placeringer de sidste to år. Jo, vi var dernede forleden, men på det tidspunkt havde vi spillet en kamp færre end de andre hold, siger Lars Søndergaard.

Da Haderslev-holdet for en kort bemærkning var under nedrykningsstregen for en uge siden, lykkedes det at vinde en udsat kamp mod Esbjerg med 3-1. I søndags fulgte holdet op med en ny sejr - 3-0 på udebane mod Brøndby.

- I det øjeblik vi var nede at snuse til bunden, så viste spillerne en utrolig moral og mental styrke. For vi har jo mange rutinerede spillere med Niels Lodberg, Henrik Hansen og Tommy Bechmann, konstaterer træneren.

- Det er dels rutinen, der skal gøre, at vi bliver i Superligaen, men også forventningerne til os. Målet for os er ikke at rykke ned, og det er måske en styrke, siger Lars Søndergaard.

Sønderjyske indtager med 30 point Superligaens niendeplads, mens Silkeborg, AC Horsens og Brøndby har 27 point i den spændende bundkamp.

Sønderjyske-boss: Mine spillere er ikke vant til bunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce