Sønderjysk surprise på SAS Arena


Sønderjysk surprise på SAS Arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sønderjyske var skarpe som sjældent set og fik ny luft i bundstriden efter seks nederlag i streg og ti kampe uden sejr

Sønderjyske lever endnu i SAS Ligaens bundstrid og er nu blot to point fra Horsens lige over nedrykningsstregen. Ganske overraskende tog bundholdet til Herning og SAS Arena og besejrede FC Midtjylland 4-2 i en kamp ud over det sædvanlige for sønderjyderne.

Det var første gang i sæsonen, at Sønderjyske scorede fire gange, ligesom det også var helt usædvanligt, at bundholdet fik to straffespark.

Det var ganske fortjent, at gæsterne gik til pause med en 2-0-føring. Bundholdet trak kløgtigt tempoet ud af kampen i det første kvarter og vovede sig lige så langsomt frem på banen, som minutterne skred frem. Efter en god halv time strøg Johnny Thomsen igennem på højrekanten, og inde i feltet blev han væltet omkuld af Christopher Poulsen. Rasmus Hansen forvandlede sikkert straffesparket, og fem minutter senere afsluttede Ken Ilsø et flot kontraangreb til en højst overraskende 2-0-føring til bundholdet.

Begivenhederne eksploderede efter pausen. Jude fik skubbet en hurtig reducering ind over stregen for midtjyderne, og efter 65 minutter fulgte Mikkel Thygesen op med 2-2-udligning på frispark. Det lignede en vending af kampen, men bedst som hovedparten af de 5670 tilskuere havde fået råbt sig varme, slog Kenneth Fabricius til.

Ikke siden 17. august har han scoret i SAS Ligaen, men angriberen diskede op med et mesterstykke, da han afdriblede et par midtjyder og yderside-kantede bolden over i modsatte målhjørne til 3-2 i sønderjysk favør efter 69 minutter. Syv minutter senere gik FCM's Winston Reid klodset ind i en bold med hånden i eget felt. Resultatet var endnu et straffespark, som Rasmus Hansen igen satte i kassen til 4-2 efter 76 minutter.

Midtjyderne, der startede sæsonen med mesterskabsambition, men nu er 19 point efter FCK, blev fulgt til dørs af en pibekoncert. Sønderjyske virker helt klar til næste spillerundes bundbrag mod AC Horsen.

Sønderjysk surprise på SAS Arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce