Søndergaard tilfreds med Kolding-indsats


Søndergaard tilfreds med Kolding-indsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KIF Koldings Kasper Søndergaard var tilfreds med sit holds indsats mod Vardar Skopje i en kamp, der var uden den helt store betydning i Champions League.

Kampen var reelt set uden betydning, og set i det lys var KIF Koldings Kasper Søndergaard ganske godt tilfreds med indsatsen, da håndboldklubben lørdag på hjemmebane vandt 28-21 over Vardar Skopje i Champions League.

- Det var to point og ikke alt for kønt. Men jeg synes egentlig, at vores forsvar var fint i dag, i hvert fald i første halvleg og måske halvdelen af tiden i anden halvleg. Så vi er rimelig godt tilfredse, siger Kasper Søndergaard.

Landsholdsspilleren kunne dog godt mærke, at hans eget hold for længst har kvalificeret sig til ottendedelsfinalerne i Champions League, mens det makedonske hold ikke kunne nå videre fra gruppe D.

- Det blev en kamp, hvor man kunne mærke, at der ikke var den helt store intensitet, som hvis to hold spillede om en plads i ottendedelsfinalerne.

- Men der er 2000 tilskuere og god stemning, og tilskuerne er gode til at bære os igennem. Så jeg synes egentlig, at vi får spillet en forholdsvist fin kamp, siger Kasper Søndergaard.

KIF Kolding får svært ved at nå gruppens to øverste pladser, som besættes af FC Barcelona og THW Kiel.

Netop de to hold er modstanderne i de sidste gruppekampe, og Kasper Søndergaard tror på, at Kolding kan skabe en overraskelse eller to.

- Ude mod Kiel er vi ikke favoritter, men skulle vi være heldige at få et point eller to, så ser det godt ud. Hjemme mod Barcelona synes jeg, at vi har en okay mulighed.

- Selvfølgelig skal vi forbedre os forsvarsmæssigt og også til dels i angrebet. Men jeg synes, vi har okay muligheder, og vi vil spille efter det, siger han.

Søndergaard tilfreds med Kolding-indsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce