Søndergaard om Skjern-sejr: Vi er utroligt glade


Søndergaard om Skjern-sejr: Vi er utroligt glade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med en stribe vigtige mål var Kasper Søndergaard bedste spiller for Skjern, der har vundet førstepladsen.

Skjerns håndboldherrer vandt førstepladsen i slutspillets Pulje 2 med 31-29-sejren over Mors-Thy.

Og det var netop det store mål med tirsdagens kamp, som blev et meget intenst opgør.

- Det var stensikkert vores mål med kampen, og det er vi utroligt glade for, at vi har fået. Nu har vi god tid til næste kamp, hvor vi kan få trænet i vægtlokalet, siger Skjern-spilleren Kasper Søndergaard.

Landsholdsbacken var kampens bedste spiller, og med en stribe mål efter pausen var han arkitekten bag Skjern-sejren.

- Det var fint nok. Det var lidt sløjt i første halvleg, men det var godt i anden halvleg, siger Kasper Søndergaard om egen indsats.

Mors-Thy knækkede i løbet af anden halvleg, men alligevel lukkede Skjern sæsonens overraskelse tilbage i kampen i slutminutterne.

- Vi begynder at sløse. Det er for dårligt. Det må vi ikke gøre, og slet ikke på hjembane. Heldigvis var der ikke tvivl om sejren på noget tidspunkt.

- Det var vores egen skyld. Vi fører jo med seks-syv mål på et tidspunkt, da vi lige pludselig begynder at lukke dem ind i kampen. Vi løber ikke vores returløb.

- Der var ingen grund til, at det blev særligt spændende, men vi er glade for den førsteplads, og så er vi videre til næste kamp, siger Kasper Søndergaard.

Mors-Thys videre skæbne i slutspillet er i hænderne på blandt andre Skjern, som skal tage point fra Bjerringbro-Silkeborg i den sidste kamp, for at nordvestjyderne skal kunne gå videre - forudsat at bundproppen Århus Håndbold taber sine to sidste kampe.

Søndergaard om Skjern-sejr: Vi er utroligt glade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce