Søndergaard blæser til kontraangreb

Foto: PolFoto

Søndergaard blæser til kontraangreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmark møder i sit første opgør Egypten, som Ulrik Wilbeks tropper slog eftertrykkeligt i to træningskampe i slutningen af juni.

Kolding-spilleren Kasper Søndergaard mener, at nøglen til en ny dansk succes afhænger af, om holdets kontrafase kommer op i gear.

- Hvis vi laver de der 15 mål på kontra, som vi har gjort i de to seneste kampe mod Egypten, så kan jeg ikke se, hvordan vi skal kunne tabe den kamp. Det handler om forsvaret og en effektiv kontrafase, sagde Kasper Søndergaard, der ikke mener, at man skal lægge så meget i, at danskerne vandt med henholdsvis 11 og 13 mål over egypterne i de to landes seneste møder.

- Vi kender Egypten ret godt, dem har vi mødt for ikke så længe siden, hvor vi slog dem stort. Men det bliver selvfølgelig noget helt andet denne gang, siger Søndergaard.

Danmark er ud over Egypten kommet i pulje med Sydkorea, Rusland, Island og Tyskland. Og der bliver ingen nemme kampe, advarede Ulrik Wilbek.

Det danske mandskab er efterhånden faldet godt til i Kina og har efterhånden vænnet sig til de høje temperaturer, mens spillerne også har fået de seks timers tidsforskel til Danmark helt ind under huden. Så nu glæder de sig faktisk bare til at komme i aktion.

- Vi er derhenne nu, hvor spillerne har rigtig meget lyst til at komme i gang, sådan er det altid ved de store mesterskaber, men specielt til OL, lød det fra Ulrik Wilbek.

Landstræneren meldte alle mand klar til premierekampen mod Egypten søndag, men oplyste samtidig, at stregspilleren Michael V. Knudsen stod over i lørdagens træning, da han havde pådraget sig et maveonde.

Holdets fysioterapeut, Peter Poulsen, slår dog fast, at stregspilleren bliver klar til kampen mod Egypten. Også de småskadede Kasper Nielsen og Lars Jørgensen meldes 100 procent klar til at indtage vigtige forsvarspositioner efter at have trænet for fuld kraft uden problemer.

Danmark møder søndag Egypten klokken 14.45 dansk tid.
Citat
Jeg tror, det bliver fem kampe med drøn på hele vejen. Det har vi sådan set ikke noget imod, for vi har det fint med ikke at skulle spille kampe, man tror, er vundet på forhånd. Det giver altid sådan en negativ motivation

Søndergaard blæser til kontraangreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce