Fodbold, Herre Serie 2, Pulje 1, Søhus Stige-Lumby IF 88 3-0(2-0):

Lumby IF 88 er presset i bunden, mens Søhus Stiges løb for en oprykning reelt er kørt. Men der var alligevel ikke den store nabohjælp, da Søhus Stige foran et talstærkt publikum vandt lokalopgøret 3-0 over Lumby.

-Det var fortjent nok, at Søhus Stige vandt. Men i anden halvleg er vi godt med og får styr på vores defensiv, vurderede Lumby-officiel, Ivan Christiansen, som noterede sig gode præstationer af bl.a. forsvarets jernmand Henrik ”Smed” Hansen, backen Jeppe Jensen og målmand René Bendtsen:

-Vi har spillet lige op med næsten alle hold, men vi har ikke dommertække og så tipper kampene til den forkerte side, fortsatte Ivan Christiansen, som med en plads lige omkring nedrykningsstregen dog stadig tror på overlevelse.

Søhus Stiges Patrick Haar åbnede klubfesten til 1-0 på et smukt langskud. Forsvarets fyrtårn Martin Svensson gik med frem og øgede til 2-0 inden pausen, mens Ulrik Henssel lukkede et kvarter efter pausen. Jacob Brumvig kunne, efter sigende, godt have øget på tre gode chancer.

Med sejren fortsætter Søhus Stige i slipvinden på topholdene, som dog er for langt foran.

-Men vi skal heller ikke rykke op, erklærer formand i Søhus Stige, Søren Lambæk, som hellere ser den sunde udvikling under træner Finn Andersen, som netop har forlænget, fortsat.

En lille håndfuld unge spillere er kørt i stilling til de kommende år. Forsvarer Silas Hammer Larsen, allround-spilleren Kristian Petersen, Patrick Haar og Mikkel Henssel er navne, som støtter op om de mere rutinerede.

AR