Socialt samvær uden for isen: Fællesspisning skal få Bulldogs på sejrskurs

Målmand Hannu Toivonen samt backerne Martin Larsen (bagest) og Nick Walters i aktion for Odense Bulldogs i tirsdagens kamp mod Sønderjyske, hvor Bulldogs tabte 2-5. Søndag kommer bundholdet Hvidovre til Odense. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Socialt samvær uden for isen: Fællesspisning skal få Bulldogs på sejrskurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Før søndagens hjemmekamp mod Hvidovre har spillerne fra Odense Bulldogs mødtes uden for isen og spist sammen, og det håber assisterende kaptajn Martin Larsen kan bringe fornyet gejst ind på det nederlagsramte hold, der ligger til play-in-kampe for at komme med i slutspillet.

Ishockey: Efter kun en sejr i de seneste ni kampe er Odense Bulldogs for første gang i sæsonen røget uden for top-seks, der går direkte videre til kvartfinalerne. Nu ligger Bulldogs på syvendepladsen, et point efter Rungsted, der fredag aften vandt 4-1 ude over Hvidovre. Bulldogs skal altså håbe på pointtab til Rungsted, der mangler to hjemmekampe mod Herlev og Herning og samtidig selv vinde hjemmekampene mod Hvidovre og Esbjerg for at få en direkte adgang til kvartfinalerne.

Bulldogs-truppen forsøger at ryste posen og glemme de seneste ugers mange nederlag. Som en anderledes optakt til søndagens hjemmekamp mod Hvidovre har spillerne været til socialt samvær uden for isen.

- Vi var ude at spise sammen fredag. Det var godt at være sammen uden for isen. Det kan forhåbentlig være med til at bringe ny energi til holdet. Vi skal trykke på reset-knappen, siger Martin Larsen, assisterende kaptajn i Odense Bulldogs.

Bulldogs har tabt de fire seneste kampe, og i de tre seneste er der lukket over seks mål ind i snit. Målscoren hedder 6-19 i de tre seneste kampe.

- Vi har ikke spillet sammen som en enhed og taget for mange udvisninger. Vi skal spille mere sammen som et hold, siger Martin Larsen.

I torsdags tabte Bulldogs 2-8 ude til topholdet Herning i en kamp, hvor Bulldogs fik 10 udvisninger.

To runder igen
Før de sidste to runder af grundspillet i Ishockeyligaen er Rungsted rykket op på sjettepladsen, et point foran Odense Bulldogs. Begge klubber har to hjemmekampe tilbage.

Rungsted mangler at møde Herlev søndag og Herning tirsdag, Odense mangler at møde Hvidovre søndag og Esbjerg tirsdag.

De seks bedste går direkte videre til kvartfinalerne, der begynder fredag 9. marts. Nummer 7-10 (Odense/Rungsted-Herlev) og nummer 8-9 (Gentofte-Sønderjyske) mødes i to play-in-serier om de sidste to kvartfinalepladser.

I play-in spilles der bedst af fem kampe, og nummer 7 og 8 får på forhånd et forspring på 1-0 i kampe. Play-in-kampene spilles i et tæt forløb 2., 3., 5. og 6. marts. Nummer 9 og 10 spiller hjemme i første kamp og slutter ude i en eventuel kamp 4.

Svært mod Hvidovre

Søndagens modstander er i den anden ende af tabellen. Hvidovre har udspillet sin rolle, da oprykkerne er sikker på at slutte sidst efter otte nederlag i træk.

- Hvidovre er et hold, vi skal slå. Vi skal spille aggressivt, så vi kan få den sejr, vi trænger til. Men det bliver ikke let, da vi har haft problemer med Hvidovre i sæsonen, siger Martin Larsen.

Faktisk har Bulldogs tabt begge hjemmekampe til Hvidovre efter overtid, men til gengæld har Bulldogs vundet 4-1 og 4-2 i de to udekampe mod Hvidovre.

- Vi vil helst direkte i kvartfinalen, og det er skuffende, at vi er røget ned på syvendepladsen, når vi en overgang lå på en delt førsteplads med Herning. Men vi må få det bedste ud af det, siger Martin Larsen.

Hvis Bulldogs slutter på den nuværende syvendeplads, venter play-in-kampene mod nummer 10, Herlev, om en kvartfinaleplads. Her vil Bulldogs have en føring på 1-0 i kampe på forhånd i kraft af den højere placering i grundspillet, og så skal Bulldogs vinde yderligere to kampe i serien, hvor der maksimalt kan blive fire kampe.

- Hvis vi skal ud i play-in og kan slå Herlev, så kommer vi med ny gejst ind til kvartfinalerne, påpeger Martin Larsen.

Bulldogs har dog tabt tre af sæsonens fem kampe til Herlev, alle på udebane.

Men først gælder det søndagens dyst mod Hvidovre med kampstart klokken 16.00.

- Vi bliver nødt til at få en sejr, ikke mindst for vores fans' skyld. De dukker op hver gang og fortjener at få en sejr, siger Martin Larsen.

Socialt samvær uden for isen: Fællesspisning skal få Bulldogs på sejrskurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce