Torsdag middag var der 750 billetter tilbage til kampen næste onsdag mellem OB og FCK på Fionia Park. Aldrig tidligere har der været så stor interesse for en OB-kamp.
Vil du se OB's kamp mod guld-aspiranterne fra FCK live på Fionia Park onsdag den 13. maj, er det ved at være sidste chance, hvis du vil være sikker på at få en billet. Torsdag middag var der ifølge Tue Kempf, udviklingschef i Odense Sport & Event, kun 750 billetter tilbage. Han har ikke tidligere oplevet så stor interesse for en OB-kamp.

- Men folk kan jo reservere billetter i nogle dage, og der er som regel altid nogen, der ikke får dem hentet, så selvom man får at vide, at der er udsolgt, vil der formentlig være en chance for at få en uafhentet billet, siger han til Fyens.dk.

OB håber på et udsolgt Fionia Park til kampen mod FCK, men selvom alle billetter skulle blive solgt, er det ikke sikkert, at alle pladser vil være besat, når kampen går i gang.

- Det kræver jo, at alle med sæsonkort og alle med sponsorpladser kommer - men mon ikke også de gør det til sådan en kamp, siger Tue Kempf.

Der er plads til cirka 15.800 tilskuere på Fionia Park, hvor rekorden indtil videre lyder på 15.352. Den blev sat den 5. oktober sidste år, da OB spillede mod Brøndby.

Der er afsat 800 billetter til FCK's fans.
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Nymann skal beholde masken på nu

Nymann skal beholde masken på nu

Peter Nymann spiller med maske

Peter Nymann spiller med maske

FCK-fan smed tis efter kontrollør

FCK-fan smed tis efter kontrollør