Snævre danske sejre i Champions League


Snævre danske sejre i Champions League

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDBOLD: Kvinderne fra Ikast-Bording kom godt fra start i Champions League, da de i går besejrede ungarske Dunaferr med 28-27 i Atletion i Århus efter en noget svingende præstation.

Slagelses kvinder sejrede med et enkelt mål, da de på udebane mødte russiske Lada Toljatti. Resultatet 25-24 blev ikke sikret på grund af smukt spil, men nærmere på grund af effektivitet, da det virkelig gjaldt.

Ikast-Bording startede som lyn og torden og kom foran med 6-1 efter otte minutter, men ungarerne kæmpede sig op, og efter 24 minutter fik de kontakt ved stillingen 10-10.

Det fik midtjyderne til at tage sig lidt mere sammen, og takket være nogle hurtige kontramål, scoret af blandt andre Josephine Touray, kunne midtjyderne gå til pausen med stillingen 16-12.

Men Champions League-vinderne fra 1999 med stjernen Bojana Radulovics i spidsen havde ikke i sinde at give op og fik udlignet til 22-22.

Ikast-Bording forsøgte sig igen med samme middel som før, de hurtige kontramål, og det virkede på kort sigt.

De ungarske stjerner ville ikke rystes af, og kom på uafgjort for tredje gang i kampen ved 25-25.

Derefter fik Beata Bohus to minutter på bænken, og den tid brugte Ikast-Bording til at sikre sig sejren.

Ikast-Bordings anfører Karen Brødsgaard havde efter kampen kun rosende ord tilovers for de ungarske spillere.

- De har nogle utroligt gode spillere, og et utroligt godt hold, så når vi spiller to gange 30 med dampen oppe mod dem, så vil de komme ind i kampen, mente Karen Brødsgaard, der glædede sig over at være kommet godt fra start i Champions League.

Popovic' forsvarskamp

I Slagelses udekamp mod russiske Lada Toljatti fik sjællænderne kæmpet sig tilbage i kampen.

Midt i anden halvleg var danskerne bagud 22-18, men en stor indsats af Bojana Popovic i forsvaret gjorde, at flere bolde blev vundet og vendt til mål i den modsatte ende af hallen. Popovic gjorde det selv 23-23, inden Rikke Hørlykke scorede til 23-24 og gav Slagelse en føring for første gang i anden halvleg.

I målet blev norske Cecilie Leganger skiftet ud med Rikke Schmidt. Det var et klogt valg, for Rikke Smidt lavede flere klasseredninger.

Dertil skal det siges, at skudstyrken hos de russiske kvinder efterhånden brændte ud, og hvad der tidligere i kampen var sikre fuldtræffere, endte med ingenting.

Ved slutstillingen 24-25 i kampens sidste minutter blev kampens store spiller, Bojana Popovic, sendt ud til to minutters afkøling, men det kom heldigvis ikke til at have indflydelse på kampens resultat. Et minut efter fik Lada tilsvarende to minutter, og ingen af de to hold formåede at score i de sidste sekunder.

Under niveau

Til trods for de to point i dagens kamp er der lang vej til det niveau, der skaffede sjællænderne titlen sidste år.

Dertil var fejlene alt for mange, men Slagelse-spillerne kan tage en stor portion god moral med fra opgøret i Rusland.

Slagelse skal i aktion i Champions League igen 16. januar, hvor de møder ukrainske Motor Zaporozhye på hjemmebane.

Samme dag møder Ikast-Bording serbiske Zrk Buducnost.

SK Århus vandt også deres kamp i går. De besejrede østrigske Wr. Neustadt 29-24 på udebane i Cupwinners Cup. Der er returkamp i Århus 16. januar.

Snævre danske sejre i Champions League

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce