Slutspils-feber: HC Odense får tv-kamp

Kamilla Kristensen (til venstre) er tilbage på banen i HC Odense. Hun og Sarah Iversen kan se frem til en tv-kamp 31. januar. Allerede tirsdag spiller holdet igen i Odense Idrætshal mod København Håndbold.
Foto: Jens Wognsen

Slutspils-feber: HC Odense får tv-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slutspils-feber samlede 1922 tilskuere i Odense Idrætshal - Kamilla Kristensen er tilbage efter barsel.

Håndbold: Håndbold-interessen fænger i Odense. Hele 1922 tilskuere var mødt frem i Odense Idrætshal lørdag aften, da HC Odense med den tredje liga-sejr på stribe (28-24 over Silkeborg-Voel) tog et kæmpe skridt mod DM-slutspillet.

Også hos de elektroniske medier er det blevet bemærket. TV 2 har således udpeget HC Odenses kamp mod Team Tvis Holstebro 31. januar til tv-kamp. Det er blot den anden tv-kamp fra Odense Idrætshal i hele HC Odenses historie.

Her kan man få et gensyn med Kamilla Kristensen, der efter fødsel og barsel gjorde comeback lørdag aften og spillede sin første kamp i hele sæsonen.

- Jeg tror på slutspil. Vi har holdet til det. Vi skal bare slå holdene omkring os og under os. Og så kunne det være dejligt at snuppe en af de store i ny og næ, sagde Kamilla Kristensen, der fik comeback i centerforsvaret ved siden af banens bedste, Sarah Iversen.

Og det er en fit Kamilla Kristensen, der er vendt tilbage.

- Jeg var på løbebåndet indtil to dage før jeg fødte. Jeg trænede igen 14 dage efter fødslen, sagde Kamilla Kristensen.

Slutspils-feber: HC Odense får tv-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce