Slettemark ærgerlig efter OL-sidsteplads


Slettemark ærgerlig efter OL-sidsteplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Øystein Slettemark har svært ved at forklare, hvorfor hans skydning ikke har fungeret under vinter-OL. Skiskytten blev sidst på herrernes 20 kilometer.

Otte forbiere på 20 skud og en placering som nummer 88 og sidst i mændenes 20 kilometer individuel skiskydning. Det blev torsdagens resultat for grønlænderen Øystein Slettemark, der stiller op for Danmark ved vinter-OL i Vancouver.

- Jeg misser igen for mange på skydningen, det var ikke godt nok. Med otte strafminutter, så er man dømt til at ende langt nede i rækken, siger Øystein Slettemark i en pressemeddelelse.

Danskeren, der også havde problemer med skydningen i sit første OL-løb, har svært ved at finde forklaringer på, hvorfor skydningen er gået galt for ham ved OL.

- Jeg følte ellers efter de to første runder skydning, at jeg kommer godt i gang. Jeg misser kun en på den første stående skydning, og jeg mærker, at jeg har god kontrol.

- Men især den sidste runde, hvor jeg misser tre på den stående skydning, der får jeg det slet ikke til at fungere. Skiløbet fungerede ellers udmærket, siger Øystein Slettemark.

Trods placeringer som nummer 86 og 88 ser Øystein Slettemark tilbage på sit første OL med positive briller.

- Jeg er glad for, at Danmark har stillet op i både langrend, alpint og skiskydning, selvom vi ender i den tunge ende og ikke hører til den absolutte verdenstop. Jeg er nemlig sikker på, at det inspirerer folk i sporten.

- Og for mit eget vedkommende, så er det vigtigt at vise folk i Grønland, at det kan lade sig gøre, at man ikke skal give op, men bare blive ved, siger Øystein Slettemark.

Den 42-årige løber har endnu ikke taget stilling til, om han også vil køre i næste sæson.

Slettemark ærgerlig efter OL-sidsteplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce