Slået Wozniacki glad for sikkerhedshensyn


Slået Wozniacki glad for sikkerhedshensyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Caroline Wozniackis nederlag til Shahar Peer, var på grund af israelerens sikkerhed henlagt til den hurtige bane 1. Det er Wozniacki godt tilfreds med.

Selvom Caroline Wozniackis overraskende måtte se sig slået ud af israelske Shahar Peer i WTA-turneringen i Dubai, er danskeren godt tilfreds med, at kampen foregik på den hurtige og mere afsides liggende bane 1 i stedet for centre court.

- Jeg foretrækker at være tryg og sikker på, at der ikke sker noget på denne bane, end at spille på centre court uden at vide, hvad der vil ske, så det er helt fint, siger Caroline Wozniacki til det franske nyhedsbureau AFP.

Sikkerheden omkring israelske Shahar Peers kampe er i top, når israeleren stiller op til kamp ved turneringen, der foregår i De Forenede Arabiske Emirater. Derfor var kampen i tredje runde mod topseedede Caroline Wozniacki også rykket til en mere afsides bane.

Men selvom sikkerheden kommer først, kunne Caroline Wozniacki godt mærke, at underlaget på bane 1 var svært at spille på.

- Det var helt sikkert anderledes. I forhold til centre court, hvor banen er lidt mere langsom, gik det hurtigere på denne bane, men jeg kan godt forstå sikkerhedsforanstaltningerne, siger Caroline Wozniacki.

Danskeren måtte i to sæt se sig slået af Shahar Peer, som især i første sæt gjorde livet svært for danskeren. I andet sæt formåede Caroline Wozniacki at overleve tre matchbolde, før danskeren slog bolden i nettet og afgjorde kampen til Shahar Peers fordel.

- Hun spillede virkelig godt i dag. Hun ændrede hele tiden rytmen og gik ind og angreb boldene. Jeg havde mine chancer, især i andet sæt, men jeg tog dem ikke, siger Caroline Wozniacki.

Slået Wozniacki glad for sikkerhedshensyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce